Αντρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Το «έκαψαν» σε γάμο στην Κέρκυρα με την Άντζελα Γκερέκου

Φορούν ακόμη και τα ίδια ρούχα!

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
@georgiou82 / Instagram
@georgiou82 / Instagram

Η make-up artist Σιμώνη Χριστοδούλου και ο σκηνοθέτης Αντρέας Γεωργίου, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς "Το Τατουάζ" το 2017. Από πότε, έχουν συνεργαστεί σε μια σειρά από projects, μεταξύ άλλων, και η πετυχημένη σειρά του MEGA, "Η Γη της Ελιάς".

Η σχέση τους έγινε γνωστή το 2018, με την πρώτη τους και μοναδική φωτογραφία να δημοσιεύεται το 2020 κατά τη διάρκεια μιας βραδινής τους έξοδο. Το ζευγάρι προτιμάει να κρατάει χαμηλό προφίλ διατηρώντας τη προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου σε βραδινή έξοδο το 2020
NDP PHOTO

Οι δυο τους μέσα στα 6 χρόνια από την γνωριμία τους είχαν μια on and off σχέση, με τη μεγαλύτερη περίοδο που βρίσκονταν χωριστά να είναι ο 1 χρόνος. Ο γνωστός σκηνοθέτης και η mekeup artist επανασυνδέθηκαν και τον περασμένο Μάρτιο ανακοίνωσαν την ημερομηνία του γάμου τους, με την Σιμώνη Χριστοδούλου να αναρτά το δαχτυλίδι του αρραβώνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τη 1η Σεπτεμβρίου, (δείτε εδώ την εντυπωσιακή τελετή). Ο γάμος του διάσημου ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο στην Αγία Νάπα, στον ιερό ναό του Αγίου Επιφανίου, με πλήθος διάσημων καλεσμένων να δίνουν το παρόν. Από τότε, το ζευγάρι έχει αναρτήσει αρκετές κοινές φωτογραφίες τους από προσωπικές τους στιγμές, αλλά και από τα ταξίδια τους.

Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου στον γάμο τους
@georgiou82 / Instagram

Η τελευταία ανάρτηση του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου με ασορτί outfit

Μάλιστα, στην τελευταία ανάρτηση του ζευγαριού, η οποία έγινε από την Σιμώνη Χριστοδούλου μέσα από το προφίλ της στα social media, βλέπουμε το ζευγάρι να μαγνητίζουν τα βλέμματα, φορώντας ασορτί ρούχα!

Οι δυο τους, στη selfie φαίνονται να φορούν παρόμοιο denim jacket. Η makeup artist συνοδεύει τη φωτογραφία με μια γαλάζια καρδιά στη λεζάντα, υποδηλώνοντας αυτό που όλοι μπορούμε να μαντέψουμε, ότι το outfit δεν ήταν "τυχαίο".

Δείτε την ανάρτηση του ζεγαριού:

Λίγες ώρες αργότερα ταξίδεψαν στην Κέρκυρα με ευχάριστη αφορμή. Την ώρα που έκανε πρεμιέρα η «Γη της Ελιάς» για φέτος, ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου γλεντούσαν με την καρδιά τους στο νησί των Φαιάκων, αγκαλιά με την τηλεοπτική Αθηνά. Η Άντζελα Γκερέκου έλαμψε με την παρουσία της, όπως και το ερωτευμένο ζευγάρι.

Αντρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Το «έκαψαν» σε γάμο στην Κέρκυρα με την Άντζελα Γκερέκου

Αντρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Το «έκαψαν» σε γάμο στην Κέρκυρα με την Άντζελα Γκερέκου