Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: Ρομαντική απόδραση στην Ύδρα – Τι τους «πρόδωσε» αυτή τη φορά

Είναι αχώριστοι!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι γεμάτο κοινές εξορμήσεις, ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά συνεχίζουν τις αποδράσεις τους και το φθινόπωρο, επιλέγοντας αυτή τη φορά την Ύδρα για μια ρομαντική ανάπαυλα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», και η σύντροφός του αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το Σαββατοκύριακο για να ξεφύγουν από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Η Ύδρα ήταν ιδανική επιλογή για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά, καθώς βρίσκεται κοντά στην Αθήνα και προσφέρει ευκαιρίες για χαλάρωση και ηρεμία, χωρίς όμως να απομακρυνθούν πολύ από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά: Ανανεωμένη μετά το ταξίδι με τον Γιώργο Λιάγκα στο Λονδίνο - Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

Τα στιγμιότυπα που «πρόδωσαν» τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά

Το ζευγάρι φαίνεται να έχει βρει τον ιδανικό τρόπο να ισορροπεί ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική ζωή, απολαμβάνοντας μικρές αλλά ουσιαστικές αποδράσεις. Το καλοκαίρι που πέρασε, πέρασαν μαζί στιγμές σε διάφορους μοναδικούς προορισμούς, με τις φωτογραφίες τους να αποτυπώνουν την ευτυχία τους. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά μπορεί να μην μιλάνε για αυτή τη σχέση, αλλά… μίλησαν τα προσωπικά τους social media.

Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: Ρομαντική απόδραση στην Ύδρα
Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: Ρομαντική απόδραση στην Ύδρα

Και οι δύο ανέβασαν στιγμιότυπα από το ίδιο σημείο, με διαφορά λίγων ωρών. Το ζευγάρι εξερεύνησε τα σοκάκια και τα γραφικά τοπία του νησιού, ολοκληρώνοντας αυτή την απόδραση με μία βόλτα στη θάλασσα. Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά ετοιμάζονται σύντομα να επιστρέψουν στην Αθήνα, καθώς τους καλούν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ωστόσο επιβεβαιώνουν ότι ακόμη και τα Σαββατοκύριακα μπορούν να γίνουν μικρές ευκαιρίες για νέες εμπειρίες και στιγμές χαλάρωσης.

Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: Ρομαντική απόδραση στην Ύδρα

Θυμίζουμε πως πρόσφατα είχαν ταξιδέψει μαζί και στο Λονδίνο. Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε εκεί για να πάρει συνέντευξη από τον Κωνσταντίνο Αργυρό και η Μαρία Αντωνά τον ακολούθησε. Γυρνώντας τον συνάντησαν οι κάμερες ώστε να τον ρωτήσουν για τη σχέση του, εκείνος ωστόσο αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει. «Παιδιά, για δουλειά πήγαμε στο Λονδίνο. Ευχαριστώ πολύ...», δήλωσε απλώς και αποχώρησε με χαμόγελο.