Λεωνίδας Κακούρης – Σπάνια εμφάνιση για τον ηθοποιό μετά την περιπέτεια του περασμένου χειμώνα

Χαμογελάει ξανά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Λεωνίδας Κακούρης φαίνεται να αφήνει πίσω του τη δύσκολη περίοδο που έζησε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν. Ο πρωταγωνιστής δεν θέλησε ποτέ να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με όσα έζησε, ωστόσο πολλοί συνάδελφοί του έκαναν λόγο για υπερκόπωση που τον ταλαιπώρησε και τον οδήγησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα για εκείνον.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Μετά από αρκετό καιρό απουσίας, ο αγαπημένος ηθοποιός επανεμφανίστηκε στο Instagram, και χαμογελάει ξανά. Θυμίζουμε ότι για μεγάλο διάστημα απείχε από τις βραδινές εξόδους και τα κοινωνικά δίκτυα, με τις μόνες του εμφανίσεις να γίνονται στα γυρίσματα της σειράς «Το Ναυάγιο» στο Mega. Ο Λεωνίδας Κακούρης προφανώς ξεκουράστηκε αυτό το καλοκαίρι και αφιέρωσε πολύτιμες στιγμές σε αγαπημένα του αγαπημένα πρόσωπα, κάνοντας διακοπές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Δείτε επίσης: Λεωνίδας Κακούρης: Μιλάει για πρώτη φορά στην κάμερα μετά την ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ»

Που έκανε την επανεμφάνισή του ο Λεωνίδας Κακούρης

Ο ηθοποιός παρευρέθηκε στην τελετή για τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών του γνωστού ενδυματολόγου Κλέωνα Φυσέκη. Μαζί του ήταν και η καλή του φίλη και ηθοποιός, Κατερίνα Τσάβαλου, με την οποία και ο Λεωνίδας Κακούρης μοιράστηκε μία selfie. Και οι δύο χαμογελούν, με τον ηθοποιό να δείχνει ανανεωμένος και ξεκούραστος.

Λεωνίδας Κακούρης – Σπάνια εμφάνιση για τον ηθοποιό

Αν και το τελευταίο διάστημα ο Λεωνίδας Κακούρης χρειάστηκε να απομακρυνθεί λίγο από τα επαγγελματικά του καθήκοντα για να ανασυγκροτηθεί, τώρα φαίνεται να είναι ξανά έτοιμος να επιστρέψει δυναμικά στον χώρο της υποκριτικής. Ο ηθοποιός μετρά πολλά χρόνια επιτυχίας στη μικρή οθόνη και μέσα σε αυτό το διάστημα όλοι έχουν να λένε ότι στάθηκε ως εξαιρετικός συνάδελφος.

Θυμίζουμε πως ο Λεωνίδας Κακούρης είχε παραιτηθεί από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», χωρίς ωστόσο να αναφέρεται ποτέ δημόσια στους λόγους που το έκανε. Ο Γιάννης Νταλιάνης, που πήρε τη θέση του, είχε αποκαλύψει: «Ήμασταν πολύ κοντά και βοηθάγαμε ο ένας τον άλλον. Έβλεπα την κούρασή του και την υπερκόπωση που ερχόταν σιγά σιγά, αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα φτάσει σε αυτό το όριο. Ευτυχώς το αντιλήφθηκε και πήρε αυτή την απόφαση την κατάλληλη στιγμή».