Εριέττα Παπαγιώτη: Έγινε μία άλλη, τρία χρόνια μετά το «The Bachelor» – Καμία σχέση με την εκρηκτική ξανθιά που γνωρίσαμε

Θα έτριβε τα μάτια του και ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Εριέττα Παπαγιώτη: Έγινε μία άλλη, τρία χρόνια μετά το «The Bachelor» – Καμία σχέση με την εκρηκτική ξανθιά που γνωρίσαμε

Η Εριέττα Παπαγιώτη, που κέρδισε τις εντυπώσεις και τις... εντάσεις με τη συμμετοχή της στο πρώτο «The Bachelor» του ALPHA, έχει πια μεταμορφωθεί. Τρία χρόνια μετά το ριάλιτι, η εμφάνισή της έχει αλλάξει ριζικά, και το νέο της πρόσωπο εντυπωσιάζει, αλλά και προκαλεί συζητήσεις.

Ξεχώρισε στο «The Bachelor» όχι μόνο για την προσπάθειά της να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, αλλά και για τους έντονους καβγάδες της με άλλες παίκτριες. Η δυναμική προσωπικότητά της έκαναν την Εριέττα συχνά στόχο κριτικής, τόσο από τις συμπαίκτριές της όσο και από το κοινό. Παρά τις προσπάθειές της, δεν κατάφερε να φτάσει στις τελικές τρεις, αλλά άφησε το στίγμα της στο τηλεοπτικό κοινό με την εκρηκτική της παρουσία με πολλούς να τη φωνάζουν «βασιλική κόμπρα».

Ξεχωρίζει η νέα εμφάνιση της Εριέττας Παπαγιώτη

Οι αλλαγές στο πρόσωπό της είναι εμφανείς που οι παλιές της φωτογραφίες μοιάζουν πλέον με... μακρινό παρελθόν. Στο Instagram της, η Εριέττα Παπαγιώτη ανεβάζει συνεχώς στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, στις οποίες η νέα της εμφάνιση ξεχωρίζει.

Από την άλλη και η γενικότερη εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα το κατάξανθο κορίτσι του «The Bachelor». Οι αλλαγές είναι εμφανείς σε όλο το πρόσωπο και το στυλ της, με την ίδια να δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ. Είναι ξεκάθαρο ότι η Εριέττα Παπαγιώτη θέλει να υιοθετήσει μία νέα αισθητική ταυτότητα, αφήνοντας πίσω την εικόνα που είχε κατά τη διάρκεια του ριάλιτι.

Νέα εικόνα, νέα αρχή

Η Εριέττα Παπαγιώτη δείχνει να απολαμβάνει τη νέα της εικόνα, αγκαλιάζοντας τις αλλαγές που έκανε και προβάλλοντας την αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει. Το καστανό look αναδεικνύει μία πιο γήινη πλευρά της και την κολακεύει περισσότερο σε σχέση με το στυλ που είχε υιοθετήσει όταν διεκδικούσε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου

Η πορεία της από το ριάλιτι μέχρι σήμερα δείχνει πως δεν φοβάται να αλλάξει και να πειραματιστεί με την εμφάνισή της. Η ίδια, όμως, συνεχίζει να είναι ο εαυτός της, δείχνοντας πως η εξωτερική εικόνα είναι απλώς ένας τρόπος έκφρασης και όχι ο ορισμός της προσωπικότητάς της. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Εριέττα Παπαγιώτη έχει κάνει τη δική της προσωπική επανάσταση και ζει με τον τρόπο που επιθυμεί.