Δέσποινα Βανδή: Η τούρτα έκπληξη στη συναυλία από τη Μελίνα Νικολαΐδη και τον Φιντιρίκο από κάτω & η συγκινητική αναφορά στον Βασίλη Καρρά

Όλα όσα έγιναν χθες 21/9 το βράδυ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Η τούρτα έκπληξη στη συναυλία από τη Μελίνα Νικολαΐδη και τον Φιντιρίκο από κάτω & η συγκινητική αναφορά στον Βασίλη Καρρά

Το βράδυ του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησε μία μεγάλη συναυλία στο θέατρο Λυκαβηττού και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να την θαυμάσει και να την χειροκροτήσει. Ανάμεσά τους και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία ανέβηκε και στη σκηνή.

Οι συνεργάτες της τραγουδίστριας της ετοίμασαν ολόκληρη έκπληξη με τούρτα για να γιορτάσουν τα 30 χρόνια καριέρας της στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού και η 20χρονη ήταν εκείνη που την κρατούσε στα χέρια της όταν εμφανίστηκαν μπροστά της όσο εκείνη ερμήνευε τα κομμάτια της.

Όλα όσα συνέβησαν στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή χθες (21/9)

Μελίνα Νικολαΐδη τούρτα έκπληξη στη Βανδή
Instagram / Μελίνα Νικολαΐδη

Από κάτω τους θαύμαζε ο σύντροφος της νεαρής, Δημήτρης Φιντιρίκος. Οι δυο τους, μετά και τον χωρισμό τη Μελίνας με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη (δείτε εδώ και τη δική του νέα σύντροφο), φαίνεται πως ήρθαν κοντά και γρήγορα γεννήθηκε ένας έρωτας ανάμεσά τους, αφού πλέον είναι αχώριστοι. Πέρασαν όλο το καλοκαίρι μαζί κάνοντας ταξίδια και όσο εκείνη παραμένει στην Αθήνα, προσπαθούν να εκμεταλλεύονται τον χρόνο τους.

Μπορεί να μην ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες τους στα social media, ωστόσο κάνουν tag ο ένας τον άλλο στα story τους πλέον, όπως συνέβη και χθες το βράδυ στη συναυλία της μητέρας της. Στο βίντεο που ανέβασε η Μελίνα, δηλαδή, κάτω από το όνομά της φαίνεται και το δικό του.

Μελίνα Νικολαΐδη Φιντιρίκος στη συναυλία της Βανδή

Ας σταθούμε, όμως, λίγο παραπάνω στην Δέσποινα Βανδή, η οποία συγκινημένη από την έκπληξη που της έκαναν, πήρε λίγο χρόνο για να πει δύο λόγια και να ευχαριστήσει και τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και την στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όσους έχει συνεργαστεί, κάνοντας έτσι μία ιδιαίτερη αναφορά στον Βασίλη Καρρά.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σας είμαι ευγνώμων, «ευγνωμοσύνη» είναι η λέξη. Είναι υπέροχο μετά από 30 χρόνια να μπορώ να βρίσκομαι ακόμα πάνω σε αυτή τη σκηνή και να συνδεόμαστε με έναν μαγικό τρόπο… Είναι πολύ σημαντική για μένα αυτή η μέρα, ο Λυκαβηττός δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Κάποιοι από εδώ ήσασταν αγέννητοι σε εκείνη την επική συναυλία, τότε που σας αποχαιρετούσα και έφευγα για Μαδρίτη.

Η σημερινή νύχτα είναι μια κατά μέτωπο αναμέτρηση με τη ζωή, με τα 21 αυτά χρόνια που πέρασαν. Τι γίναμε; Τι ζήσαμε; Είμαστε καλύτερα από ποτέ; Με τα σωστά και τα λάθη μας; Αυτό έχει σημασία παιδιά, γιατί ο χρόνος περνάει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, γιατί απόψε εδώ είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου, ο Φοίβος… Φοίβο, σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάναμε μαζί.

Λοιπόν, αυτό το ταξίδι ξεκίνησε 30 ακριβώς χρόνια πριν, 25 ήμουν, δεν κρύβω τα χρόνια μου. Τότε, με φώναξε ο Βασίλης Καρράς στο καμαρίνι του και μου είπε, “πιτσιρίκα, σου έγραψα ένα τραγούδι”. Δε το κατάλαβα τότε, αλλά αυτό και το “Αδιέξοδο” είναι δυο τραγούδια που με συγκινούν γιατί θυμάμαι την αφέλεια που είχα τότε, τον παρορμητισμό, μια αθωότητα σχεδόν παιδική για όλα τα πράγματα.

Σπουδαία στιγμή για μένα το ότι βρέθηκα ξαφνικά στο στούντιο και τραγούδησα με τον Γιάννη Πάριο. Ο Γιάννης Πάριος για μένα είναι η σπουδαιότερη φωνή που έχει βγάλει αυτή η χώρα. Τι χρόνια… Βασίλη σε ευχαριστώ, όπου κι αν είσαι», είπε χαρακτηριστικά και έπειτα ερμήνεσε το "Γέλα Μου". Δίπλα της, φυσικά, σε αυτή την τόσο σημαντική της στιγμή είχε και τον Βασίλη Μπισμπίκη που την έβλεπε από τις κερκίδες - δείτε εδώ φωτογραφίες .