Νίνο - Η σπάνια εξομολόγηση για τη Χρυσή Βαρδινογιάννη και τα παιδιά τους: «Είχαμε μία κοινή συμφωνία...»

«Έπαιρνα μία σακούλα με hate mail στο Fame Story»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Νίνο Ξυπολιτάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαρία τη Νύχτα» της Μαρίας Σολωμού στο YouTube. Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την πατρότητα και την πρώην σύζυγό του Χρυσή Βαρδινογιάννη, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, την εποχή του Fame Story και για την ψυχοθεραπεία του.

Ο Νίνο αναφέρθηκε με συγκίνηση στη γέννηση των παιδιών του, εξηγώντας πως ο ερχομός τους ήταν το αποτέλεσμα βαθιάς αγάπης και έρωτα. «Έγινα μπαμπάς τον Φεβρουάριο του 2013, όταν γεννήθηκε ο γιος μου, και την επόμενη χρονιά, τον Ιούλιο, γεννήθηκε η κόρη μου», δήλωσε. Όπως εξομολογήθηκε, θεωρεί ότι είναι καλός πατέρας και απολαμβάνει να περνά χρόνο με τα παιδιά του, κάνοντας δραστηριότητες όπως το μπάσκετ και η μουσική. «Παίζουμε πιάνο μαζί και συζητάμε πολύ. Η κόρη μου μου είπε κάτι που μου έμεινε: “Ο Θεός είναι η χαρά, μπαμπά”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νίνο για τις σακούλες σκουπιδιών με mails από το Fame Story

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε εν συνεχεία στην ψυχοθεραπεία και στους ανθρώπους που τον βοήθησαν στις δύσκολες στιγμές. «Πήγα σε δύο διαφορετικούς ψυχοθεραπευτές. Είχαν τον ίδιο παρονομαστή. Έπιασα τον εαυτό μου να λέω μέσα μου “από πού να ξεκινήσω τώρα; Και πόσο καιρό θα μας πάρει;”», είπε, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή που βρέθηκε σε δύσκολη θέση, του έσωσε τη ζωή ένας φίλος του, για τον οποίο δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες.

Ο Νίνο στη Μαρία Σολωμού

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δυσκολίες που βίωσε στην αρχή της καριέρας του, όταν έγινε γνωστός μέσω του Fame Story. «Ήμουν από μικρός στο στόχαστρο με πολλά σχόλια. Θυμάμαι ότι υπήρχαν hate comments όπως “σε μισώ, σε σιχαίνομαι”, κάτι που στην αρχή με τάραξε. Μας έφερναν δύο σακούλες σκουπιδιών με χιλιάδες mail. Η μία ήταν των άλλων παιδιών, η άλλη ήταν για εμένα», είπε ο Νίνο. Παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση, κατανοώντας ότι δεν μπορεί να αρέσει σε όλους.

Η «συμφωνία» με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι δεν είχε σχέση για έξι χρόνια, μετά τον χωρισμό του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη. «Δεν έχω απατήσει ποτέ. Μετά από μία κοινή συμφωνία που είχαμε με τη Χρυσή να χωρίσουμε, αγαπημένοι, το 2017 μέχρι πέρσι τον Φεβρουάριο ήμουν solo. Δεν είχα σχέση 6 χρόνια», αποκάλυψε προς το τέλος της κουβέντας τους ο Νίνο. Είναι ξανά μόνος; Δείτε την κίνηση που πυροδότησε τις φήμες χωρισμού από τη Ζόζεφιν