Έλενα Τοπαλίδου: Το αινιγματικό μήνυμα μετά τα δημοσιεύματα για κρίση στο γάμο της με τον Νίκο Κουρή

«Το σώμα μου έχει αρχίσει σιγά σιγά να μου λέει “γεια σου”»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την ώρα που δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στον γάμο της με τον Νίκο Κουρή, η Έλενα Τοπαλίδου έκανε πρόσφατα μια αινιγματική ανάρτηση στα social media, η οποία δημιούργησε ακόμα περισσότερα ερωτήματα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η χορεύτρια και ηθοποιός είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της εδώ και πέντε μήνες. Ούτε ο Νίκος Κουρής, ούτε η Έλενα Τοπαλίδου θέλησαν να τοποθετηθούν σχετικά με όσα ακούγονται.

Δείτε επίσης: Νίκος Κουρής: Τραγουδίστρια η γυναίκα που βρίσκεται δίπλα του μετά τον χωρισμό

Το μήνυμα της Έλενας Τοπαλίδου

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Έλενα Τοπαλίδου εκφράζει σκέψεις για τη θνητότητα και την αλλαγή της σχέσης της με το σώμα της. Η χορεύτρια και ηθοποιός αναφέρεται στο πώς ποτέ δεν συνειδητοποίησε πλήρως την θνητότητα του σώματός της, καθώς ένιωθε πάντα προστατευμένη και αθάνατη. Ωστόσο, όπως αναφέρει, τώρα βιώνει μια νέα συνειδητοποίηση για το σώμα της και την φθορά του. «Σήμερα, συνέλαβα μια παράδοξη λύπη με το μυαλό μου… το σώμα μου, έχει αρχίσει σιγά σιγά να μου λέει “γεια σου”» γράφει χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός μιλάει για το σώμα της σαν να αποχαιρετά έναν παλιό φίλο, αποκαλύπτοντας την προσπάθειά της να το αποδεχτεί και να το αγαπήσει περισσότερο. «Είμαι εξαναγκαστικά δημιουργική όταν τρομάζω… (καλλιτέχνης) Έτσι έφτιαξα ένα μικρό Ρέκβιεμ για το σώμα μου, που πολλά του χρωστάω, πολύ το βασάνισα, ποτέ δεν με εξέθεσε», αναφέρει υπογραμμίζοντας το πόσο σημαντικό ήταν το σώμα της στη ζωή και την καριέρα της, ειδικά στον χορό.

«Στη γη δεν θα λείψει… Έχει αυτή… σώματα και σώματα. Δεν την φοβάμαι… Ένα Ρέκβιεμ για το σώμα μου… Όταν δεν θα είναι πια εδώ τριγύρω. Σε δυο πράξεις γιατί δεν χωρούσε. Αγάπη μόνο. Και χιούμορ. Να την κλείσουμε την πόρτα πίσω μας όμορφα και απαλά», σημείωσε κλείνοντας η Έλενα Τοπαλίδου.