Γιώργος Πατούλης – Οι πρώτες φωτογραφίες με την εγκυμονούσα Νάνσυ Κοίλου: Σε βραδινή έξοδο το ζευγάρι

Προσπάθησαν να μην τραβήξουν τα βλέμματα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Πατούλης διανύει μια πολύ χαρούμενη περίοδο στη ζωή του, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει ξανά πατέρας. Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής και η σύντροφός του κρατούν χαμηλούς τόνους, παρότι η είδηση της εγκυμοσύνης έχει γίνει ευρέως γνωστή και χαρακτηριστικό είναι ότι δεν μιλούν γι’ αυτή.

Μιλούν οι εικόνες ωστόσο, με τους παρευρισκόμενους στο Ηρώδειο να παρατηρούν την εγκυμονούσα Νάνσυ Κοίλου κατά την είσοδό της στο αρχαίο θέατρο. Οι δυο τους απέφευγαν για αρκετό διάστημα τις δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο ο Γιώργος Πατούλης αποφάσισε να παρευρεθεί με την αγαπημένη του σε μια σημαντική εκδήλωση.

Δείτε επίσης: Γιώργος Πατούλης - Μαρίνα Σταυράκη: Από ερωτευμένοι δύο ξένοι - Η γνωριμία, ο γάμος, το παιδί και το εξώδικο

Στο Ηρώδειο ο Γιώργος Πατούλης με τη Νάνσυ Κοίλου

 Γιώργος Πατούλης – Πρώτη βραδινή έξοδος με την εγκυμονούσα Νάνσυ Κοίλου

Το ζευγάρι επέλεξε να παρευρεθεί στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κατοχή στην Κύπρο, με τίτλο: «Λαλώ σου ‘πόψε λευτεριά! Οι καμπάνες θα ηχήσουν και πάλι». Αν και ήταν διακριτικοί, η παρουσία τους στο χώρο τράβηξε τα βλέμματα, καθώς αυτή ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν μαζί δημόσια μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης.

 Γιώργος Πατούλης – Πρώτη βραδινή έξοδος με την εγκυμονούσα Νάνσυ Κοίλου

Η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη έλαμπε, φορώντας ένα κομψό φόρεμα απ’ το οποίο διαγραφόταν η φουσκωμένη κοιλιά της, αν και έδειχνε συγκρατημένα τη χαρά της για τον ερχομό του μωρού τους.

Ο Γιώργος Πατούλης αποφεύγει να αναφερθεί δημόσια στην προσωπική του ζωή και να σχολιάσει την εγκυμοσύνη της συντρόφου του. Όλο αυτό το διάστημα, έχει επιλέξει να κρατήσει διακριτική στάση, δίνοντας λιτές απαντήσεις όταν ρωτάται για το θέμα από δημοσιογράφους και συνεργάτες του.

 Γιώργος Πατούλης – Πρώτη βραδινή έξοδος με την εγκυμονούσα Νάνσυ Κοίλου

Το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη, κρατώντας τις προσωπικές στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, αυτή η πρώτη τους εμφάνιση δείχνει ότι είναι σιγά-σιγά ετοιμάζονται να μοιραστούν τη χαρά τους με τον κόσμο.

 Γιώργος Πατούλης – Πρώτη βραδινή έξοδος με την εγκυμονούσα Νάνσυ Κοίλου