Εβελίνα Παπούλια – Έτσι σχολίασε το reunion με τον πρώην σύζυγό της, 23 χρόνια μετά το χωρισμό τους

Έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την Αφροδίτη Λιάντου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Η Εβελίνα Παπούλια πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Ντένη Ηλιάδη, «Buzzheart» και συνεργάζεται για πρώτη φορά καλλιτεχνικά με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάντο, με τον οποίο υπήρξαν παντρεμένοι μέχρι το 2001 και απέκτησαν μαζί μία κόρη. Η Αφροδίτη Λιάντου ερμηνεύει μάλιστα το τραγούδι της ταινίας, με την η αγαπημένη ηθοποιό να χαρακτηρίζει αυτό το project ως… «οικογενειακή υπόθεση».

Μιλώντας για τη νέα αυτή ταινία, η Εβελίνα Παπούλια εξήγησε πως η ιδέα της συμμετοχής της κόρης τους προήλθε από τον σκηνοθέτη Ντένη Ηλιάδη, ο οποίος ήθελε να δώσει στην ταινία έναν τόνο προσωπικό και οικείο. «Ήταν μια ιδέα του Ντένη που σιγά-σιγά χτίστηκε. Μια ταινία οικογενειακών υποθέσεων και στη ζωή και στην τέχνη. Υπάρχει ένα κλείσιμο ματιού και ένα χιούμορ από τον Ντένη», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην Real.

Εβελίνα Παπούλια & Γιώργος Λιάντος σε παλαιότερη έξοδο

Οι σχέσεις σήμερα της Εβελίνας Παπούλια με τον πρώην σύζυγό της

Όσον αφορά τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάντο, η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρούν σήμερα και στην αρμονία που καταφέρνουν να έχουν, παρά το γεγονός ότι έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια. «Η συνεργασία μας ήταν άψογη και αποδεικνύει πως, όταν υπάρχει αλληλοσεβασμός, οι σχέσεις μπορούν να είναι υγιείς και δημιουργικές, ακόμα και μετά από έναν χωρισμό».

Σε διαφορετικό σημείο η Εβελίνα Παπούλια μίλησε με αγάπη και υπερηφάνεια για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου τονίζοντας ότι έχει όνειρα και φιλοδοξίες. «Η Αφροδίτη είναι ένα νέο παιδί με όνειρα, φιλοδοξίες, κέφι για δημιουργία και πολλά ταλέντα που πιστεύω πως θα τα ανακαλύπτει σιγά-σιγά», δήλωσε η ηθοποιός, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η κόρη της έχει μπροστά της ένα λαμπρό μέλλον.

Εβελίνα Παπούλια & Γιώργος Λιάντος σε παλαιότερη έξοδο

Η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε και στον ρόλο της ως μητέρα, τονίζοντας ότι δεν είναι παρεμβατική και αφήνει την κόρη της να χαράξει τον δικό της δρόμο. «Γενικά η παρεμβατικότητα με ενοχλεί. Στερεί από τον άλλον την ελευθερία τόσο στην πορεία του όσο και στη δική μου. Οπότε πιστεύω πως δεν είναι χαρακτηριστικό μου», είπε χαρακτηριστικά.