«Χείμαρρος» ο Απόστολος Γκλέτσος για τον Κασσελάκη: «Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...»

«Δεν κάνει το παιδί, δεν κατάλαβε πού ήρθε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Ο Απόστολος Γκλέτσος εξέφρασε τις απόψεις του σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι». Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός, που έχει θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος, σχολίασε την πορεία του Στέφανου Κασσελάκη και τόνισε πως ήταν κατώτερος των προσδοκιών.

«Θέλω να βάλω πλάτη. Δεν είναι αυτοσκοπός η προσωπική μου ανέλιξη. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να αναλάβω τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εθνικές εκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος. Όπως συμπλήρωσε, σε περίπτωση που επανεκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης: «Θα πάρω το καπελάκι μου και θα γυρίσω στο σπιτάκι μου».

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Η πρώτη αντίδραση "καρφί" μετά την πρόταση μομφής - «Μετατρέψτε την οργή σας σε δημιουργία! Είμαι εδώ»

«Καταπέλτης» ο Απόστολος Γκλέτσος για τον Κασσελάκη: «Έπρεπε να τον μαζέψει η αστυνομία...»

Μετάνιωσε για τη στήριξη στον Κασσελάκη ο Απόστολος Γκλέτσος

Φυσικά δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την προηγούμενη στήριξη που παρείχε στον Στέφανο Κασσελάκη. «Βεβαίως και κάναμε λάθος που τον στηρίξαμε. Πρώτα μίλησα σε εκείνον τον ίδιο και μετά άρχισα να τα λέω δημόσια, μήπως και αλλάξει κάτι. Δεν με άκουσε, μόνος του καταστράφηκε…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος, τονίζοντας πως η συμπεριφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τον οδήγησε να αλλάξει στάση.

Ο Απόστολος Γκλέτσος εξέφρασε έντονα την αντίθεσή του με τη στάση του Κασσελάκη να προβάλει τον προσωπικό του πλούτο. «Δεν με νοιάζει τι έκανε πριν στη ζωή του, αν έδειχνε τα σπίτια του. Τον γνώρισα σαν αρχηγό. Δεν γίνεται ο αρχηγός της αριστεράς να βγαίνει και να κάνει επίδειξη προσωπικού πλούτου. Δεν γίνεται. Δεν το καταλαβαίνετε αυτό; Μάλλιασε η γλώσσα μας. Ο κόσμος πεινάει…» τόνισε, επισημαίνοντας την ασυμβατότητα μεταξύ της προσωπικής εικόνας του Κασσελάκη και των αξιών της αριστεράς.

«Καταπέλτης» ο Απόστολος Γκλέτσος για τον Κασσελάκη: «Έπρεπε να τον μαζέψει η αστυνομία...»

«Δεν κάνει το παιδί...»

«Αυτά που είπε περί κουκουλοφόρων ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Έπρεπε να τον μαζέψει η αστυνομία, να του κάνουμε μήνυση. Από κάτω ήταν άνθρωποι που έχουν φάει ξύλο και έχουν πάει οι γονείς τους στη Γυάρο. Δεν γίνεται αυτό. Ποιος δικτάτορας είναι; Είναι αλαζονικός, το βλέπετε από τον τρόπο που μιλάει», σημείωσε εν συνεχεία ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ήταν απόλυτος στην αξιολόγησή του για την ηγετική ικανότητα του Στέφανου Κασσελάκη, προχωρώντας σε ένα ξέσπασμα: «Ας πάει όπου θέλει. Δεν κάνει το παιδί, δεν κάνει… Δεν κάνει. Αν έντεκα μήνες δεν κατάλαβε πού βρέθηκε, δεν είναι δυνατόν να αλλάξει τώρα», είπε κλείνοντας ο Απόστολος Γκλέτσος.