Έμεινε «κάγκελο» ο Fy – Έμαθε on camera για το παιδί του Κωνσταντίνου Αργυρού

Μιλά για τον γάμο του και στέλνει ευχές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Έμεινε «κάγκελο» ο Fy – Έμαθε on camera για το παιδί του Κωνσταντίνου Αργυρού

Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, παρευρέθηκε ο ράπερ Fy. Σε μια συνάντηση με τις τηλεοπτικές κάμερες, ο καλλιτέχνης απάντησε για τον επικείμενο γάμο του με τη σύντροφό του, Αλεξία (δείτε εδώ την πρόταση γάμου on stage), ενώ παράλληλα έδειξε την έκπληξή του όταν ενημερώθηκε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόκειται να γίνει μπαμπάς.

Ο Fy, σε χαλαρή διάθεση, αναφέρθηκε στις προετοιμασίες του γάμου του, αποκαλύπτοντας ότι με τη σύντροφό του γνωρίζουν ήδη την ημερομηνία του μυστηρίου. Όπως είπε, η δημιουργία οικογένειας είναι στα σχέδιά τους. «Οι προετοιμασίες του γάμου έχουν ξεκινήσει. Εγώ και η Αλεξία γνωρίζουμε πότε θα παντρευτούμε. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εκτός πλάνων. Με την Αλεξία όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί, δεν υπάρχει διαφορά που παντρευτήκαμε ή που παντρευόμαστε τέλος πάντων», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Να του ζήσει!», λέει ο Fy στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η μεγάλη έκπληξη, ωστόσο, ήρθε όταν οι δημοσιογράφοι τον ενημέρωσαν για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρας Νίκα. Ο Fy, εμφανώς ξαφνιασμένος, έδειξε την ειλικρινή του χαρά για τον συνάδελφό του. «Για το παιδί του; Α! Να του ζήσει! Δεν είχα ιδέα. Κωνσταντίνε, να σου ζήσει! Γερό να είναι! Δεν ξέρω αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Γερό να είναι, τυχερό να είναι, εύχομαι να πάρει όλα τα καλά και από τους δύο γονείς», ευχήθηκε με ενθουσιασμό, επισημαίνοντας πως δεν είχε καμία ενημέρωση για το χαρμόσυνο γεγονός.

Η είδηση ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί φαίνεται πως τον συγκίνησε τον Fy, που έσπευσε να στείλει τις καλύτερες ευχές του. Με την ίδια χαρά αναφέρθηκε και στα προσωπικά του σχέδια για το μέλλον. Δείτε όλο το βίντεο από τους Weekenders