Γιώργος Παπαδάκης: «Μπορεί να κάνω λάθος εγώ...» - Η εξομολόγηση για τον διάδοχο του Καλημέρα Ελλάδα μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου

Άλλες προσδοκίες είχε γι' αυτή τη συνεργασία, αλλά δεν λειτούργησε και τελικά βρίσκεται ακόμα στην αναζήτηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδάκης: «Μπορεί να κάνω λάθος εγώ...» - Η εξομολόγηση για τον διάδοχο του Καλημέρα Ελλάδα μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου

Ο Γιώργος Παπαδάκης σπάνια παραχωρεί συντεντεύξεις, καθώς δεν του αρέσει να μιλά για την προσωπική του ζωή και προτιμά να βρίσκεται εκείνος στη θέση του παρουσιαστή και να κάνει ερωτήσεις, όπως συνηθίζει να κάνει εδώ και πάνω από τριάντα χρόνια μέσα από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" που είναι και η μακροβιότερη στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Αποφάσισε, όμως, να κάνει μία εξαίρεση και έτσι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, στην πρεμιέρα της εκπομπής Weekenders συγκεκριμένα (δείτε εδώ τα πρώτα αγχωμένα λόγια του Θανάση Πάτρα και του Δημήτρη Πανόπουλου). Μίλησε για όλους και για όλα, ωστόσο απάντησε και για το πολυσυζητημένο θέμα της διαδοχής του στο πρόγραμμά του.

Πέρυσι μιλούσε με σιγουριά για την Μαρία Αναστασοπούλου, λέγοντας πως εκείνη θα πάρει την θέση του, ωστόσο η συνεργασία τους δεν κράτησε πολύ και εκείνη πλέον βρίσκεται σε άλλο κανάλι και σε εντελώς διαφορετική ζώνη - δείτε εδώ όλες τις γυναίκες που βρέθηκαν στο πλευρό του και έφυγαν. Αφού τα πράγματα άλλαξαν, λοιπόν, κάνει τον απολογισμό του και αναφέρεται στα λάθη που έγιναν και στην τελική του απόφαση.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη για τον διάδοχό του στο Καλημέρα Ελλάδα

«Άλλο η τηλεόραση και άλλο το Καλημέρα Ελλάδα, να τα ξεχωρίσουμε! Το Καλημέρα Ελλάδα είναι παιδί μου. Δεν θέλω να ακουστεί εγωιστικά, αλλά αυτή η εκπομπή ήταν μια πρόταση δική μου. Δημιουργία δική μου. Χάρηκα πάρα πολύ που η συνέχεια των πολύ πρωινών ενημερωτικών εκπομπών ήταν πάνω σε αυτή τη φόρμα που είχαμε ξεκινήσει εμείς πρώτοι στην τηλεόραση.

Το θεωρώ λοιπόν δικό μου παιδί. Αυτό το πράγμα είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου και θα το εγκαταλείψω με σιγουριά όταν υπάρχουν διάδοχες καταστάσεις που θα το πάρουν. Βέβαια τα χρόνια περνάνε και εγώ έχω αρχίσει να με βαριέμαι μερικές φορές. Λέω "πάλι εσύ ρε;" όταν βλέπω τον εαυτό μου. Θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου», είπε αρχικά.

«Άκουγα πέρσι που έλεγες για τη Μαρία Αναστασοπούλου ότι είναι ένα καλό πρόσωπο, δεν έκατσε η μαγιά, χώρισαν οι δρόμοι σας... Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Μήπως όμως τελικά για τον διάδοχο είναι φορτίο, ρε παιδί μου, να διαδεχθεί τον Παπαδάκη μετά από 35 χρόνια;», τον ρώτησε τότε ο Θανάσης Πάτρας και του απάντησε:

«Μπορεί να φταίω και εγώ για αυτό. Και βέβαια μπορεί να κάνω λάθος εγώ για το θέμα της διαδοχής. Δεν φταίει πάντα ο άλλος που είναι δίπλα. Ή και οι δύο ή ένας εκ των δύο. Σίγουρα ναι, μπορεί να δημιουργείται αυτό το άγχος, αλλά δεν σκέφτομαι ότι "πω πω θα ‘ρθει η στιγμή που δεν θα είμαι στην τηλεόραση και θα πάω σε ψυχολόγο για να μπορέσω να το ξεπεράσω". Για όνομα του Θεού και της Παναγίας, όχι».

Όσον αφορά στη σύζυγό του και την οικογένειά του, δήλωσε πως δεν δείχνει την σύζυγό του, γιατί δεν του αρέσει η υπερπροβολή και αποκάλυψε πως πρόσφατα μετακόμισαν γιατί έφυγαν τα παιδιά από το σπίτι και αυτό ήταν πολύ μεγάλο για το ζευγάρι: «Κατεβήκαμε από την Πεντέλη και μένουμε στο κέντρο της Αθήνας πια. Ή θα έπρεπε να χωρίσουμε ή να αλλάξουμε σπίτι και αποφασίσαμε να αλλάξουμε σπίτι».