Κατάθεση ψυχής από την Φαίη Σκορδά με βουρκωμένα μάτια: «Σκέφτηκα να σταματήσω από το πρωινό» - «Όταν έχασα τον μπαμπά μου...»

Η σπάνια αποκάλυψη για τα παιδιά και την προσωπική της ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατάθεση ψυχής από την Φαίη Σκορδά με βουρκωμένα μάτια: «Σκέφτηκα να σταματήσω από το πρωινό» - «Όταν έχασα τον μπαμπά μου...»

Η Φαίη Σκορδά, το πρωί του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, και πραγματτοποίησε μία πολύ όμορφη συζήτηση με την Σίσσυ Χρηστίδου, στην οποία μίλησε για όλα. Ξεκίνησε από τους συνεργάτες της και τα κανάλια που έχει αλλάξει, ενώ απάντησε και για την πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισε πρόσφατα, τον θάνατο του πατέρα της. Αναφέρθηκε και στα παιδιά της, αλλά και στα όνειρά της.

Η κατάθεση ψυχής της Φαίης Σκορδά

Όταν ρωτήθηκε για τα πρόσωπα με τα οποία επιλέγει να δουλεύει και τις σχέσεις τους, σημείωσε: «Αυτή είναι η προίκα μου, μπορεί να αλλάζω συχνά κανάλια αλλά...» και τόνισε πως θα ήθελε να μπορεί να έχει πάντα όσους επιθυμεί στο πλατό της αλλά: «Δεν γίνεται αυτό πάντα, πρέπει να σεβόμαστε τις προτεραιότητες που έχει ο άλλος».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που έπρεπε να αντιμετωπίσει στον αέρα, αποκάλυψε προσπαθώντας να κρύψει την συγκίνησή της: «Γενικά είμαι ψύχραιμη πολύ, πάρα πολύ ευαίσθητη, υπερβολικά και έχω στεναχωρηθεί πολλές φορές αλλά σκέφτομαι πάντα ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στο τηλεοπτικό κοινό. Δηλαδή στις στιγμές της δυσκολίας της δικής μου, της εσωτερικής, πάντα σκέφτομαι ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στην τηλεθεάτρια μας, που λέω και συνέχεια "κορίτσια μου, κορίτσια μου" και έχει μείνει γενικά. Οπότε αυτό με κρατάει. Το ότι είμαι ψύχραιμη και θέλω να υπάρχει μια αξιοπρέπεια, δεν σημαίνει ότι μέσα μου δεν στεναχωριέμαι για κάποιες καταστάσεις.

Όταν έχασα τον μπαμπά μου μου είχε πει η μαμά μου... ήταν μία εβδομάδα που δεν καταλάβαινα τι μου γινόταν, ούτε τώρα καταλαβαίνω αλλά το έχω βάλει στην άκρη. Και μου λέει η μαμά μου "Σε βλέπουν μαμάδες στα νοσοκομεία που τα παιδιά τους περνούν μία δυσκολία, δεν σου επιτρέπεται να δώσεις κανένα δικαίωμα". Ήταν το πιο σοφό πράγμα που έχω ακούσει και με συντροφεύει όλα αυτά τα χρόνια».

Στη συνέχεια αποκάλυψε τις δύο στιγμές που έφτασε στο τσακ να τα παρατήσει: «Αυτό το καλοκαίρ σκέφτηκα να σταματήσω από το πρωινό γιατί έχει αλλάξει πολύ. Θα έκανα μία βραδινή εκπομπή και να είμαι ήρεμη. Δεν λέω ότι δεν είναι δύσκολο, αλλά όταν έχεις κάνει τόσα χρόνια πρωινό θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο. Αλλά ήταν αυτό το κανάλι και οι κουβέντες που κάναμε και αποφάσισα να συνεχίσω γιατί το αγαπώ. Παρόλο που είναι δύσκολο γιατί δεν υπάρχει θεματολογία. Είπα θα το πολεμήσω.

Η δεύτερη ήταν όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1. Ηταν συνειδητή επιλογή για συγκεκρμενους λόγους και δεν το μετάνιωσα. Ήταν δύσκολο γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου οι αλλαγες. Δένομαι και με τον τοίχο, χρειάζομαι χρόνο. Βέβαια, η επιστροφή στο MEGA ήταν σαν να μην πέρασε μία μέρα».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή και τα παιδιά της (δείτε τα εδώ), επισήμανε: «Δεν είμαι αυστηρή, είμαι άνευ ορίου γεμάτη αγάπη προς τα παιδιά. Δεν μπορώ να πω όχι. Στα διαβάσματα εξαρτάται από τον χαρακτήρα του παιδιού. Ο Γιάννης είναι ένα παιδί που δεν χρειάζεται να πεις πολλά. Τα κάνει όλα σωστά σε όλα τα επίπεδα και ο Δημήτρης έχει τόσο δυναμικό χαρακτήρα που θα κάνει αυτό που θέλει. Δεν βλέπουν τηλεόραση. Δεν τους είπα ότι θα πάω στο MEGA, χαμπάρι δεν πήραν. Τους λέω κάποιες στιγμές όταν μιλάω στο τηλέφωνο ότι είναι για την δουλειά της μαμάς, δεν μιλάω για τηλεόραση. Είμαι μαμά που θα μαζέψω τα παιδιά με φίλους να κοιμηθούν μαζί».

Έπειτα, εξομολογήθηκε:«Αν έβαζα ένα τίτλο στη ζωή μου αυτή τη στιγμή θα ήταν "Κομμάτια". Είμαι πολύ κουρασμένη. Δεν έκανα διακοπές διακοπές. Ετοιμάζαμε την εκπομπή. Ένας Αύγουστος ήταν αλλά εγώ πηγαινοερχόμουν στην Αθήνα για ραντεβού,. Δεν παραπονιέμαι καθόλου απλώς είναι πολλές οι απαιτήσεις. Θέλει πολύ δουλειά. Μου εύχομαι ηρεμία! Να έχουμε την υγεία μας και να είναι καλά τα παιδιά μας. Σε 10 χρόνια από τώρα, δεν νομίζω να είμαι στην τηλεόραση. Θα δουλεύω αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα είναι στην τηλεόραση.

Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να μην δουλεύω και θα πήγαινα στο Make a Wish. Αν έκανα κάτι στην τηλεόραη μετά από 10 χρόνια θα ήταν αποκλειστικά γι' αυτό. Δεν λέω ότι δεν θα δουλεύω, αλλά με ηρεμία, δίπλα στα παιδιά μου. Προσωπικά η Φαίη θα είναι στο σπίτι να φροντίζει αυτούς που πρέπει να φροντίζει. Αυτό είναι όνειρο για μένα».

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος για τον σύντροφο της Φαίης Σκορδά: «Μας είπαν στο Mega...»