Μαρίνα Σταυράκη – Η πρώτη της αντίδραση μετά το τροχαίο του γιου της Αλέξανδρου Πατούλη με αρχιμανδρίτη

Τι συνέβη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ανησυχία προκάλεσε το πρωί της Παρασκευής 20/9 η είδηση πως ο Αλέξανδρος Πατούλης, γιος του Γιώργου Πατούλη και της Μαρίνας Σταυράκη ενεπλάκη σε τροχαίο. Όπως ανέφερε το «Πρωινό» ο 19χρονος τράκαρε με αρχιμανδρίτη.

Ευτυχώς, τόσο ο Αλέξανδρος όσο και ο αρχιμανδρίτης δεν υπέστησαν τραυματισμούς, ενώ οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στα οχήματά τους θα καλυφθούν από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Το youweekly.gr επικοινώνησε με τη Μαρίνα Σταυράκη για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες και να ενημερωθεί για την κατάσταση του γιου της, στον οποίο έχει χαρακτηριστική αδυναμία.

Δείτε επίσης: Τροχαίο ατύχημα για τον γιο του Γιώργου Πατούλη και της Μαρίνας Σταυράκη - Ποια η κατάστασή του

Πώς αντέδρασε η Μαρίνα Σταυράκη στο άκουσμα της είδησης

Όπως αναφέρει, το περιστατικό έγινε πριν από 2-3 μέρες και λογικό ήταν να υπάρχει μία ανησυχία στο πρώτο άκουσμα της είδησης. Δεν κράτησε πολύ, ωστόσο, καθώς η Μαρίνα Σταυράκη το περιγράφει ως ένα τρακάρισμα «ρουτίνας» αφού δεν υπήρχαν τραυματισμοί και από τις δύο πλευρές.

«Δεν είναι κάτι σοβαρό, πλέον το θεωρώ και ανάξιο λόγου», λέει χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σταυράκη, τονίζοντας πως πλέον είναι όλα καλά και έχουν αφήσει πίσω τους αυτό το περιστατικό.