Καίτη Φίνου: Σπάνια φωτογραφία με τον Στάθη Ψάλτη - Η συγκινητική ανάρτηση

Το μήνυμα στον ηθοποιό

Ελένη Μπορμπόλη
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, η Καίτη Φίνου θέλησε να ευχηθεί στον Στάθη Ψάλτη καθώς εάν ήταν ζωντανός σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, θα γιόρταζε το όνομά του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στάθης Ψάλτης έχει πραγματοποιήσει τρεις γάμους. Έναν με την Κάτια Κυβέλου με την οποία απέκτησε μία κόρη, τη Μαρία, έναν με την Τάρια Μπούρα, ενώ το 2006 παντρεύτηκε την ηθοποιό Χριστίνα Φιτσάκη. Παρόλα αυτά, μια από τις πιο σημαντικές σχέσης της ζωής του ήταν και με την σπουδαία ηθοποιό Καίτη Φίνου, με την οποία είχε σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε φτάσει πολύ κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας πριν από 38 χρόνια.

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εποχής και παρόλο που τελικά ποτέ δεν αντάλλαξαν στέφανα, έμειναν πολύ καλοί φίλοι και είχαν άψογες σχέσεις μέχρι και το τέλος της ζωής του, την Κυριακή, 21 Απριλίου του 2017. Τότε, ο Στάθης Ψάλτης ήταν 66 ετών και παλεύοντας με τον καρκίνο, έχασε τη μάχη και σκόρπισε θλίψη και πόνο στην οικογένειά του, τους φίλους, αλλά και τους θαυμαστές του.

Δείτε επίσης: Καίτη Φίνου: «Δεν περίμενα πια ότι θα κοπούν και τα πιο ουσιώδη! Λυπάμαι...» - Ξέσπασε δημόσια μετά τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Η συγκινητική ανάρτηση της Καίτης Φίνου

Θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του εμβληματικού ηθοποιού, η Καίτη Φίνου σήμερα το πρωί δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια παλιά φωτογραφία που απεικόνιζε την ίδια μαζί με τον Στάθη Ψάλτη πάνω σε μία μηχανή.

Στη λεζάντα πρόσθεσε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, που έγραφε: «Χρόνια ουράνια Σταθάκο είσαι στο φως… Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Αυτό περιμένω να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…».

Δείτε την ανάρτηση: