Θρίλερ με το διαζύγιο Λύτρα - Πολυζωγοπούλου: Τα απειλητικά μηνύματα μετά τον ξυλοδαρμό - «Θα το μετανιώσεις πικρά...»

Σοκάρουν τα μηνύματα που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση του διαζυγίου του Αποστόλου Λύτρα και της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, η οποία έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα και την κοινή γνώμη, κατά το τελευταίο χρόνικό διάστημα.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώην ζευγάρι δικηγόρων βρέθηκε σε μεγάλη δικαστική διαμάχη εδώ και αρκετούς μήνες, καθώς ο Απόστολος Λύτρας ξυλοκόπησε την τότε σύζυγό του και η ίδια τον κατήγγειλε στις αρχές. Πρόσφατα, ο κατηγορούμενος αποφυλακίστηκε, μετά από περίπου 3 μήνες φυλάκισης. Ωστόσο, στη δημοσιότητα συνεχίζουν να έρχονται νέες πληροφορίες που προκαλούν τον τρόμο.

Δείτε επίσης: Ανατροπή στην υπόθεση Λύτρα - Ο ποινικολόγος είναι εκείνος που καταθέτει αίτηση διαζυγίου από τη Σοφία Πολυζωγοπούλου

Τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου και ο δικηγόρος της

Όπως αποκάλυψε σχετικό ρεπορτάζ που παρουσίασε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μόλις 4 ημέρες μετά τον ξυλοδαρμό της, η Σοφία Πολυζωγοπούλου έλαβε μια κλήση από έναν αριθμό γερμανικής προέλευσης. Λίγο αργότερα, ήρθε στο κινητό της ένα απειλητικό μήνυμα, το οποίο έγραφε: "Θα το μετανιώσεις πικρά...".

Λίγα λεπτά αργότερα, ο ίδιος αριθμός κάλεσε και τον αριθμό του δικηγόρου της κ. Πολυζωγοπούλου, του Θέμη Σοφού δηλαδή. Ο συγκεκριμένος αριθμός συνέχισε να καλεί ασταμάτητα τόσο την πρώην σύζυγο του Αποστόλου Λύτρα όσο και τον δικηγόρο της, καθ' όλη τη διάρκεια του απογεύματος μέχρι και αργά το βράδυ.

Τελικά, ο Θέμης Σοφός κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων και την ώρα που κατέθεσε την μήνυση, ο ίδιος γερμανικός αριθμός ξεκίνησε εκ νέου τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις στον ίδιο αλλά και στην πελάτισσά του.

"Μιλάμε για 4 ημέρες μετά τον ξυλοδαρμό. Είναι παιδιά πάρα πολύ σοβαρό αυτό", σχολίασε σχετικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ: