Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το 5ψήφιο ποσό που χάλασε μέσα σε ένα βράδυ στη Μύκονο και τα tips που άφησε στους σερβιτόρους

Η αλήθεια για την συμπεριφορά του ίδιου και της συζύγου του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το 5ψήφιο ποσό που χάλασε μέσα σε ένα βράδυ στη Μύκονο και τα tips που άφησε στους σερβιτόρους

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες έκανε το επόμενο βήμα με την σύντροφό του Μαράια, και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου (δείτε εδώ τη μοναδική φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει από το γλέντι), πέρασε κάποιες μέρες από τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο και μαζί με την καλή του, αλλά και με τα αδέρφια και τους φίλους του.

Ένας σερβιτόρος που τον εξυπηρέτησε σε club του νησιού που βρέθηκε και η αγαπημένη του για το bachelorette της (δείτε εδώ φωτογραφίες από αυτό), έκανε μερικές δηλώσεις στην κάμερα του Mykonos Live Tv, και αποκάλυψε πώς συμπεριφέρονται πίσω από τις κάμερες, αλλά και τα ποσά που χάλασαν στο μαγαζί διασκεδάζοντας.

Ο τζίρος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια σε νυχτερινό κέντρο της Μυκόνου

«Η γυναίκα του Γιάννη έκανε εδώ το Bachelorette πάρτι της. Δεν έκαναν καμία τρέλα. Ήταν πάρα πολύ καλές, πολύ ευγενικές και γούσταραν. Πέρασαν πάρα πολύ όμορφα, ήταν με το χαμόγελο. Ένα ευτράπελο που έγινε είναι ότι μια έχασε το κινητό της και μείναμε και το ψάχναμε μισή ώρα, αλλά το βρήκαμε. Μας αγκάλιασαν και μας είπαν "τι ευγενικοί που είστε που βρέθηκε το κινητό και μας το δώσατε". Μας άφησαν tips, τετραψήφιο ποσό.

Ο Γιάννης όταν ήρθε με όλα του τα αδέρφια, γιατί ο Γιάννης ήρθε και πέρυσι και φέτος, δηλαδή, δυο συνεχόμενες χρονιές, ενώ είναι όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, επειδή είναι ένας παγκόσμιος σταρ, μας φερόταν σαν να ήταν ένας άνθρωπος τόσο πολύ απλός. Και αυτός και τα αδέρφια του.

Να μας αγκαλιάσουν, να μας κεράσουν από τα ποτά να πιούμε μαζί τους. Δεν μπορεί να βγάλει φωτογραφίες με όλους, αλλά έβγαλε φωτογραφίες, να υπογράψει παπούτσια... Παπούτσια έκανε δώρο στον σεφ μας, τον κύριο Ντελάγκο. Του τα έχουν ζητήσει και 4.500 ευρώ και δεν τα πουλάει. Είναι δώρο ανεκτίμητης αξίας.

Έκανε τζίρο γύρω στις 12.000 ευρώ. Κάπου εκεί. Με tips 3.000 ευρώ. Είναι κιμπάρης, θα έλεγα. Ο Γιάννης δεν έχει παραξενιές. Όταν έχεις έναν τόσο μεγάλο σταρ που δεν τον βλέπουμε συχνά εδώ, μόνο από την τηλεόραση, ένιωθα δέος που ήμουν δίπλα του. Και να έκανε καμία παραξενιά δεν θα την καταλάβαινα από το δέος. Δεν πίνει γενικά αλκοόλ, ούτε αυτός ούτε τα αδέρφια του. Μόνο αναψυκτικά. Τα ποτά τα είχαν για τους φίλους τους που ήταν μαζί», ανέφερε.

Δείτε επίσης: «Έχω ζήσει και μερικά πράγματα που με έχουν ενοχλήσει» - Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για την συμπεριφορά του Γιάννη Αντετοκούνμπο πίσω από τις κάμερες