Νότης Σφακιανάκης: Σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο - Πως είναι σήμερα ο τραγουδιστής

Τα πρώτα λόγια του μετά από πάρα πολυ καιρό

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Ο Νότης Σφακιανάκης και η μεγάλη του αποχή από τη δισκογραφία και από τις πίστες εξακολουθεί να αποτελεί ένα μεγάλο θέμα συζήτησης όσα χρόνια και αν περάσουν. Ο καλλιτέχνης έχει απομονωθεί και έτσι οι μοναδικές πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα για εκείνον είναι από το στενό περιβάλλον του.

Ο μεγάλος τραγουδιστής απέχει καλλιτεχνικά από το 2016, με τις εμφανίσεις του να είναι ελάχιστες έως και μηδαμινές. Ωστόσο, συνεχίζει να μένει στην ίδια κατοικία που έμενε πάντα στα Νότια της Αθήνας και οι δημοσιογράφοι για τον προσεγγίσουν μπορούν εύκολα να τον βρουν. (δείτε εδώ τα λόγια του Γιώργου Αρσενάκου για τον Νότη Σφακιανάκη)

Ο γνωστός καλλιτέχνης στο διάστημα αποχής του πέρασε κάποια προβλήματα στην προσωπική του ζωή που τον σημάδεψαν. Ο ίδιος, λίγο πριν αποσρθεί από την σκηνή, πήρε διαζύγιο από την γυναίκα του, Κίλι, με την οποία έχουν και παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό του κύκλο, οι δυο τους έχουν φτιάξει τη μεταξύ τους σχέση και συνεχίζουν σε φιλικό επίπεδο, για χάρη της οικογένειας τους.

Ωστόσο, ο Νότης Σφακιανάκης, έζησε και δύο μεγάλες απώλειες, οι οποίες τον ισοπέδωσαν συναισθηματικά. Στενοί του συνεργάτες και φίλοι, μίλησαν για το πως διαχειρίζεται ο τραγουδιστής το πένθος του: «Η απώλεια του αδερφού του τον ισοπέδωσε, αλλά υπάρχει και μια πιο πρόσφατη απώλεια, αυτή του κουμπάρου του, του Πέτρου. Ήταν καρδιακοί φίλοι, από μικρά παιδιά μαζί και αυτή ήταν μια απώλεια που τον τσάκισε. Μου στέλνουν μηνύματα κοντινοί του άνθρωποι, ότι πρόσφατα του έδωσαν πάρα πολλά χρήματα για να κάνει συναυλίες στην Αυστραλία και απάντησε αρνητικά. Είναι πολλά τα λεφτά που του έχουν τάξει».

Τα πρώτα λόγια του Νότη Σφακιανάκη μετά από καιρό

Μετά από χρόνια σιωπής, τα πρώτα λόγια του παρουσίασε η εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1. Ερωτήθηκε λοιπόν, αν σκοπεύει να ξαναεπιστρέψει.

Ο Νότης Σφακιανάκης φάνηκε να μην ενοχλήθηκε από την προσέγγιση της δημοσιογράφου και απάντησε απόλυτα: "Δεν θα επιστρέψω, γιατί δεν μου αρέσει να συνδιακαταλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν".

Δείτε το βίντεο: