Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αποκάλυψη για την βάφτιση της κόρης του - Η άποψή του για τον Μάρκο Σεφερλή

«Η συνεργασία μας με τον Μάρκο Σεφερλη ήταν...»

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο κατάμεστο Ηρώδειο βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση, για να απολαύσουν την συναυλία "Πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία: Η Ελλάδα των ποιητών μέσα από τις νότες του Θάνου Μικρούτσικου".

Το λαμπερό ζευγάρι τράβηξε αμέσως την προσοχή των φωτογράφων, ιδίως από την στιγμή που η Δήμητρα Βαμβακούση αποφάσισε να περάσει μεγάλο μέρος της βραδιάς ξυπόλητη (δείτε εικόνες εδώ).

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την βάφτιση της κόρης του

Όπως είναι γνωστό, το ζευγάρι απέκτησε πρόσφατα το πρώτο του παιδάκι, ένα πανέμορφο κοριτσάκι, πριν από λίγους μήνες. Η βάφτιση της μικρής πρόκειται να γίνει σύντομα, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα πραγματοποιηθεί στην Σκιάθο, όπου και η οικογένεια περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής Buongiorno σχετικά με το εάν η βάφτιση θα γίνει με ανοιχτό κάλεσμα, η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου ήταν ένα ηχηρό "όχι", με τον ίδιο να προσθέτει ότι ο κύκλος θα είναι κλειστός, μεταξύ συγγενών και καλών φίλων.

Η δήλωσή του για τον Μάρκο Σεφερλή

Στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται εν μέσω μιας θύελλας κριτικών, τόσο από το κοινό του όσο και από αρκετούς δημοσιογράφους, τάχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε:

"Η σάτιρα πάντα ήταν καυστική και όχι μόνο του Μάρκου. Γενικά, η σάτιρα είναι κάτι το οποίο κάποτε κρίνεται και κάποτε δεν κρίνεται. Νομίζω ότι δεν είναι ένα πράγμα. Ο Μάρκος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μέσα από την πορεία του έχει αποδείξει και το ταλέντο του και την αξία του. Από εκεί και πέρα το τι ακριβώς συγκεκριμένα λέτε δεν έχω παρακολουθήσει, αλλά έχει πάρει κάτι το μάτι μου. Νομίζω ότι ο Μάρκος συχνά συζητιέται, αλλά για εμένα είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και έχω συνεργαστεί με έναν πολύ ωραίο τρόπο. Η συνεργασία μας ήταν άψογη".

Δείτε το βίντεο: