Γιώργος Σαμπάνης: Όλη η αλήθεια για τον γάμο του με την Ιωάννα Σαρρή

«Κουφέτα, ναι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Σαμπάνης: Όλη η αλήθεια για τον γάμο του με την Ιωάννα Σαρρή

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι σε σχέση με την Ιωάννα Σαρρή από το 2022. Τον πρώτο καιρό οι δυο τους προσπαθούσαν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτό δεν ήταν εύκολο και αφού διέρρευσαν τα πρώτα τρυφερά τους τετ α τετ (δείτε εδώ), αποφάσισαν πως δεν υπήρχε λόγος για "κρυφτό".

Παραμένουν πάντα διακριτικοί, καθώς δεν αναρτούν συχνά φωτογραφίες μαζί στα social media και σπάνια κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, όμως πλέον μιλούν ανοιχτά ο ένας για τον άλλο στις συνεντεύξεις τους και προχωρούν σε μεγάλες εξομολογήσεις για τον έρωτά τους, ο οποίος καλά κρατεί.

Η τρυφερή εξομολόγηση του Γιώργου Σαμπάνη για τον γάμο με την Ιωάννα Σαρρή

Ο τραγουδιστής, μάλιστα, βρέθηκε ως καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο 95,1 και δεν θα μπορούσε να μην κάνει μία αναφορά στην προσωπική του ζωή και σε όσα τον ενώνουν με το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM. Έκανε και αποκαλύψεις για τον γάμο τους...

«Έκανα μία σχέση σοβαρή με την Ιωάννα, η οποία είναι και εκείνη στον χώρο, αφού είναι η δουλειά της να είναι μοντέλο και να κάνει φωτογραφίες κλπ κλπ, και δεν ήθελα άλλη μια φορά να παίζω κρυφτό και να μην μπορώ να πάω στο τάδε μέρος», είπε αρχικά για εκείνη και πρόσθεσε για τις εμφανίσεις τους και τα σχόλια που δέχονται στα social media: «Δηλαδή, να πρέπει να πάω στη φίλη μου την Άννα Βίσση ή στον Γιώργο Μαζωνάκη και να πάω μόνος μου. Και να μην μπορώ να βγω έξω με την κοπέλα μου, ένα Σάββατο που δεν δουλεύω…».

«Κουφέτα, ναι, θα φάτε κάποια στιγμή και από εμένα! Είναι η πορεία των πραγμάτων έτσι και των ανθρώπων που κάποια στιγμή το αποφασίζουν και αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι η ώρα», δήλωσε στο τέλος.

Δείτε επίσης: «Είναι δύσκολο γιατί...» - Η... πικρή αλήθεια πίσω από τις φήμες εγκυμοσύνης της Ιωάννας Σαρρή

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση γάμου έγινε! Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Πέτρου Νάζου το ζευγάρι βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί των Ανέμων, τη Μύκονο, κι όλοι κοιτούσαν το μονόπετρο που έλαμπε από χιλιόμετρα, στο χέρι του γνωστού μοντέλου.

Το μονόπετρο της Ιωάννας Σαρρή

Ιωάννα Σαρρή