Χαμογελαστή και ανανεωμένη: Πως είναι σήμερα η χήρα σύζυγός του Θέμου Αναστασιάδη - Σπάνια δημόσια εμφάνιση

5 χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατό του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χαμογελαστή και ανανεωμένη: Πως είναι σήμερα η χήρα σύζυγός του Θέμου Αναστασιάδη - Σπάνια δημόσια εμφάνιση

Πέρασαν ήδη πέντε χρόνια από την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη, ενός από τους πιο επιδραστικούς δημοσιογράφους και παρουσιαστές της Ελλάδας. Η ζωή του ήταν γεμάτη επιτυχίες, αντιπαραθέσεις και πρωτοπορία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, με την εκπομπή του Όλα να αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα της εποχής του. Ωστόσο, η μάχη με τον καρκίνο του στέρησε τη ζωή στις 22 Ιανουαρίου 2019, αφήνοντας πίσω του ένα κενό στον κόσμο της δημοσιογραφίας, αλλά και στην οικογένειά του.

Η σύζυγός του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, έχει ζήσει μια δύσκολη περίοδο μετά τον θάνατό του, προσπαθώντας να διαχειριστεί την απώλεια του ανθρώπου με τον οποίο μοιράστηκε τη ζωή της για πολλά χρόνια. Παρά τις δυσκολίες, η Βασιλική έχει καταφέρει να παραμείνει δυνατή για τα τρία παιδιά τους, συνεχίζοντας να κρατά χαμηλό προφίλ στα μέσα ενημέρωσης. Δεν εμφανίζεται συχνά δημοσίως και φροντίζει να διαφυλάσσει την ιδιωτικότητά της, επιλέγοντας να επικεντρωθεί στην οικογένειά της και στα παιδιά τους.

Βασιλική Παναγιωτοπούλου-Θέμος Αναστασιάδης
25-11-2008 Cosmopolis-Επίσημη προβολή της ταινίας του Ν.Ζαπατίνα "Ο Ηλίας του 16ου".Βασιλική Παναγιωτοπούλου-Θέμος Αναστασιάδης

Πρόσφατα, ωστόσο, κυκλοφόρησε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο, η οποία την δείχνει να απολαμβάνει κάποιες στιγμές με φίλες. Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε σε ανάρτηση της δημοσιογράφου του Alpha, Ευαγγελίας Τσικρίκα, στο Instagram. Οι δύο γυναίκες, που διατηρούν στενή φιλία, βρέθηκαν με φίλες τους στο θέατρο Λυκαβηττού.

Η Βασιλική Παναγιωτοπούλου και η Ευαγγελία Τσικρίκα, μαζί με τη δημοσιογράφο Ειρήνη Γκούμα και την φίλη τους Κατερίνα Καρδουλάκη, απόλαυσαν μια βραδινή έξοδο στο θέατρο του Λυκαβηττού, παρακολουθώντας το κονσέρτο του διάσημου Κροάτη τσελίστα Στιέπαν Χάουζερ.

«Girls night out», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ευαγγελία Τσικρίκα.

Σπάνια εμφάνιση της συζύγου του Θέμου Αδαμαντίδη

5 χρόνια από τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη - Πως είναι σήμερα η χήρα σύζυγός του

Η γνωριμία τους

Ήταν τότε που ο Θέμος Αναστασιάδης στα 32 του, έγινε ο νεότερος διευθυντής της ιστορικής εφημερίδας Καθημερινής. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Πρώτο Θέμα, λοιπόν, εκεί εργαζόταν μια 19χρονη κομψή ψιλόλιγνη και απολύτως αξιοπρεπής δημοσιογράφος που λεγόταν Βασιλική Παναγιωτοπούλου. Αμέσως τράβηξε το ενδιαφέρον του Θέμου, ο οποίος ξεκίνησε να την φλερτάρει και το φλερτ έγινε… «πολιορκία».

Ύστερα από ένα μήνα φλερτ, στην κουζίνα της εφημερίδας της ζήτησε ραντεβού σε μορφή τελεσίγραφου. Έδωσαν ραντεβού στις 8 το βράδυ στο Κολωνάκι, έξω από το κτίριο του Βρετανικού Συμβουλίου όπου εκείνη μάθαινε αγγλικά. Είχε πάει 9 το βράδυ και εκείνος δεν φαινόταν στον ορίζοντα οπότε μάλλον απογοητευμένη, η Βασιλική αποχωρούσε βαρύθυμα , όταν κατέφθασε επιτέλους ο Θέμος με απίστευτο κέφι κορνάροντας, και φωνάζοντάς της να μπει στο αμάξι! Ήταν το πρώτο και καθοριστικό ραντεβού τους. Μια καρμική συνάντηση δυο ανθρώπων που ερωτεύτηκαν βαθιά, έδεσαν κατ΄ αποκλειστικότητα και αφοσιώθηκαν ο ένας στον άλλο για μια ζωή στη διάρκεια μια ευτυχισμένης 30ατίας.

Χαμογελαστή και ανανεωμένη: Πως είναι σήμερα η χήρα σύζυγός του Θέμου Αναστασιάδη - Σπάνια δημόσια εμφάνιση
15-10-2007 Αθηνών Αρένα-Συναυλία Νίκου Αλιάγα.Θέμος Αναστασιάδης-Βασιλική Παναγιωτοπούλου