Μάρθα Καραγιάννη – Δύο χρόνια χωρίς τη σπουδαία ηθοποιό: Το χειρουργείο της αδερφικής της φίλης

Πώς τίμησε τη μνήμη της η οικογένεια του Κώστα Βουτσά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν στις 18 Σεπτεμβρίου χωρίς την Μάρθα Καραγιάννη. Ο θάνατός της σκόρπισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο και όσους είχαν την τύχη να τη γνωρίζουν.

Εντύπωση προκάλεσε η «ησυχία» της Ντόρας Δούμα, στενής φίλης της αείμνηστης Μάρθας Καραγιάννη, ωστόσο αποκάλυψε ότι περνάει δύσκολες ώρες, καθώς ετοιμάζεται για ένα σημαντικό χειρουργείο αυτή την Παρασκευή.

Δείτε επίσης: Μάρθα Καραγιάννη: Αυτό είναι το ιδιόχειρο σημείωμα για την αποτέφρωσή της - Πως είναι σήμερα το σπίτι της ηθοποιού

Το ξεκαθάρισμα της Ντόρας Δούμα για τα δύο χρόνια χωρίς τη Μάρθα Καραγιάννη

Στην ανάρτησή της, η Ντόρα Δούμα ευχαρίστησε όλους για τα μηνύματα αγάπης που έχει λάβει, διευκρινίζοντας ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Ωνάσειο. «Έχω λάβει άπειρα μηνύματα γιατί σήμερα που κλείνουν 2 χρόνια από την ημέρα που έφυγες αλλά είσαι πάντα δίπλα μου θέλω να πω σε όσους αναρωτιούνται... δεν ξέρω αν το κάνουν από αγάπη ή από περιέργεια ότι λόγω μιας περιπέτειας με την υγεία μου δεν ήθελα αλλά αναγκάστηκα να σας λύσω την απορία. Λοιπόν την Παρασκευή κάνω ένα χειρουργείο στο Ωνάσειο. Τώρα ελπίζω να καταλάβατε το γιατί. Σας ευχαριστώ πολύ», ανέφερε η φίλη της αείμνηστης Μάρθας Καραγιάννη.

Μάρθα Καραγιάννη – Δύο χρόνια χωρίς τη σπουδαία ηθοποιό: Το χειρουργείο της αδερφικής της φίλης

Η οικογένεια του Κώστα Βουτσά δεν την ξέχασε

Η Αλίκη Κατσαβού, χήρα του αείμνηστου Κώστα Βουτσά και κουμπάρα με τη Μάρθα Καραγιάννη, έκανε επίσης μια συγκινητική ανάρτηση για να τιμήσει τη μνήμη της.

Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Κατσαβού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την παρουσία της ηθοποιού στη ζωή της, γράφοντας: «Σαν σήμερα πριν δύο χρόνια, έφυγε από κοντά μας η αγαπημένη νονά του Φοίβου, μια σπουδαία ηθοποιός και η καλύτερη φίλη ζωής του Κώστα. Ήσουν για εμάς κάτι παραπάνω από οικογένεια – μαζί με την Ντόρα Δούμα, μας πάντρεψες, βάφτισες το γιο μας και γέμισες τη ζωή μας με φως και αγάπη. Η παρουσία σου θα είναι για πάντα δίπλα μας. Σε θυμόμαστε και σε τιμούμε με απέραντη ευγνωμοσύνη».

Η Μάρθα Καραγιάννη είχε σημαντικό ρόλο στη ζωή του Κώστα Βουτσά, σχηματίζοντας ένα απ' τα πιο αναγνωρίσιμα δίδυμα του ελληνικού κινηματογράφου, και ας μην ήταν ζευγάρι. Η αείμνηστη ηθοποιός ήταν εκείνη που πάντρεψε το ζευγάρι και μαζί με τη Ντόρα Δούμα βάφτισαν τον γιο τους, Φοίβο