Κωνσταντίνος Πλεύρης – Έτσι σχολίασε στις φήμες γάμου με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

Στο πρόσωπό της βρήκε το άλλο του μισό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της σχέσης του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Σε πρόσφατη εμφάνισή του, μίλησε ανοιχτά για τον έρωτά του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο γάμου.

Ο 83χρονος δικηγόρος δήλωσε ότι έχει βρει «περίπου το άλλο του μισό» στην Τζόρτζια Σιακαβάρα, δείχνοντας πόσο σημαντική είναι για εκείνον. «Δηλώνω ερωτευμένος. Την είδα σε μια εκδήλωση και μου άρεσε, όπως είναι φυσικό να αρέσει σε έναν άντρα», είπε χαρακτηριστικά. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης τόνισε ότι, παρά την ηλικία του, η καρδιά του είναι ακόμα ανοιχτή στον έρωτα και ότι η Τζόρτζια κατέχει ιδιαίτερη θέση στη ζωή του.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Πλεύρης - Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Τσακωνόμαστε κάθε μέρα χωρίς λόγο»

Πώς απάντησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στις φήμες γάμου

Η γνωριμία τους ξεκίνησε σε κοινωνική εκδήλωση και η χημεία μεταξύ τους ήταν αμέσως εμφανής. Η Τζόρτζια Σιακαβάρα κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη. Σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν για ενδεχόμενο γάμο, εκείνος απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση. «Δεν διαψεύδω, ούτε επιβεβαιώνω τον γάμο μου», ανέφερε, αφήνοντας υπονοούμενα για το μέλλον της σχέσης τους.

Όσον αφορά τις κοινές τους στιγμές, ο Πλεύρης αποκάλυψε ότι πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι μαζί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η σχέση τους είναι σοβαρή και σταθερή. Μάλιστα, σχολίασε ότι ο «μήνας του μέλιτος» είχε γίνει νωρίτερα και παραμένει άγνωστο αν χρησιμοποίησε τη φράση αυτή συμβολικά ή κυριολεκτικά. Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Happy Day».

Ο χρόνος θα δείξει αν ο νομικός και η Τζόρτζια Σιακαβάρα θα προχωρήσουν σε ένα γάμο, επισημοποιώντας τον έρωτά τους, ή αν θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη σχέση τους με τον τρόπο που ήδη το κάνουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δείχνει να ζει μια ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή του.