Γρηγόρης Αρναούτογλου – Πετάει «καρφιά» για τον Γιώργο Λιάγκα, τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη

«Ήμουν fan και όταν έκαναν 5%»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και σχολίασε με τον δικό του τρόπο την πορεία και τις εκπομπές των συναδέλφων του στον ΑΝΤ1, Σάκη Τανιμανίδη, Γιώργου Μαυρίδη και Γιώργου Λιάγκα. Με χιούμορ αλλά και εμφανή υπονοούμενα, ο Αρναούτογλου εξέφρασε τη γνώμη του για τις αλλαγές που έρχονται από τη νέα χρονιά.

Ο παρουσιαστής μίλησε αρχικά για τη νέα του εκπομπή, The Road Show, η οποία έχει προγραμματιστεί για δύο χρόνια, αν και τη φετινή σεζόν θα προβληθούν μόνο 12 επεισόδια. «Ξεκινάμε όπου να ‘ναι γυρίσματα και για το The 2Night Show», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: ΑΝΤ1: Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Εκατομμυριούχο

Πώς σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την επιστροφή του World Party

Όταν η ρεπόρτερ τον ρώτησε για ταξίδια στο εξωτερικό, όπως αυτά που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης με τον Γιώργο Μαυρίδη στο World Party, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υπενθύμισε ότι και ο ίδιος έχει κάνει πολλά ταξίδια παλαιότερα: «Στο εξωτερικό κάναμε ταξίδια πολλά χρόνια πριν, μην μου λες για άλλα ονόματα. Όλα αυτά τα παιδιά ήρθαν μετά και το έκαναν πολύ ωραία. Εγώ ήμουν φανατικός του World Party όταν έκανε 5% στην αρχή, μετά τα παιδιά πήγανε πολύ καλά, αλλά έχω βγει πολύ στο εξωτερικό».

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν δίστασε να αναφερθεί και στον Γιώργο Λιάγκα, κάνοντας χιούμορ για το γεγονός ότι ο τελευταίος αναλαμβάνει τηλεπαιχνίδι. «Καταπληκτικό, μια ζωή τον περιμέναμε να κάνει τηλεπαιχνίδι. Ας κάνει κάθε άνθρωπος ό,τι θέλει», δήλωσε με φανερή διάθεση για πειράγματα.

Όσον αφορά τον τίτλο της εκπομπής του, Όμορφος Κόσμος, ο οποίος δεν του δόθηκε για χρήση, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε πως: «Δεν κάνουν οι τίτλοι τις εκπομπές, οι εκπομπές τους τίτλους».