Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Φέραμε τούμπες» - Φοβισμένος μετά το τροχαίο με τη μηχανή

«Αυτό ήταν το λάθος μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Φέραμε τούμπες» - Φοβισμένος μετά το τροχαίο με τη μηχανή

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είχε ένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή (δείτε εδώ) το απόγευμα της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου. Ο γνωστός Youtuber και Instagrammer μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την εμπειρία του, περιγράφοντας λεπτομερώς το περιστατικό και τις σκέψεις που ακολούθησαν μετά από αυτό.

Ενώ βρισκόταν σε διαδρομή με έναν φίλο του, του μύριζαν έντονα λάδια και βενζίνη, κάτι που τον προβλημάτισε, αλλά στο τέλος δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Στη συνέχεια, σε μια στροφή που δεν ήταν ιδιαίτερα κλειστή, οι δυο τους βρέθηκαν ξαφνικά να σέρνονται στο δρόμο. «Φέραμε τούμπες. Πηγαίναμε με φυσιολογική ταχύτητα, με αυτό το σκούτερ δεν πας να τρέξεις», σημείωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης. Το ατύχημα τους πέταξε στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας, όπου από τύχη δεν περνούσε κάποιο άλλο όχημα εκείνη τη στιγμή.

«Πεταχτήκαμε στο απέναντι ρεύμα και σε ένα λεπτό πέρασε αυτοκίνητο. Είναι δρόμος που περνάνε νταλίκες», σημείωσε, επισημαίνοντας πόσο κοντά βρέθηκε στον κίνδυνο να χτυπηθεί από διερχόμενο όχημα.

Το λάθος του Αλέξανδρου Κοψιάλη

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και ο φίλος του φορούσαν κράνος, κάτι που τους προστάτεψε από σοβαρότερα τραύματα. Ωστόσο, ο ίδιος παραδέχεται ότι αυτό δεν ήταν αρκετό. «Το λάθος το δικό μου, δεν αρκούμαστε στο κράνος, θέλει τζάκετ και παντελόνι. Εγώ έπαθα έγκαυμα δεύτερου βαθμού από την τριβή», δήλωσε.

Μετά το ατύχημα, οι δυο τους πήγαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου τους έκαναν όλες τις απαραίτητες ακτινογραφίες με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη να τους ευχαριστεί. Ο Youtuber αποκάλυψε ότι κατευθυνόταν προς τα Βίλια για επαγγελματικούς λόγους.

Αν και είναι πλέον καλά, παραδέχεται ότι είναι ακόμα φοβισμένος μετά από το περιστατικό. «Έχω πέσει άλλη μία φορά σε λάδια στον Κορυδαλλό. Όσο να 'ναι το παίρνεις από φόβο. Ξέρω πως όταν φύγουν τα τραύματα δεν θα είμαι φοβισμένος, αλλά σίγουρα τώρα μου φαίνεται κάπως περίεργο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.