Θανάσης Πατριαρχέας: «Πριν γνωρίσω τη Βίβιαν δεν είχα σκεφτεί ούτε την παντρειά, ούτε τα παιδιά»

«Όταν ήμουν πιτσιρίκος με φώναζαν “Σούλη” και “Σουλάκι”»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Θανάσης Πατριαρχέας: «Πριν γνωρίσω τη Βίβιαν δεν είχα σκεφτεί ούτε την παντρειά, ούτε τα παιδιά»

Ο Θανάσης Πατριαρχέας ήταν ο σημερινός (19/9) καλεσμένος στο Στούντιο 4. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του μέχρι σήμερα, καθώς και για τη σχέση του με την Βίβιαν Δράκου, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: Την Σταύρια, την Κύνθια και την Λετίσια, την οποία βάφτισαν πριν από λίγες μέρες.

Όπως τόνισε ο Θανάσης Πατριαρχέας, πριν γνωρίσει τη σύζυγό του δεν σκεφτόταν το ενδεχόμενο γάμου ή τη δημιουργία οικογένειας, ωστόσο πήρε το ρίσκο μαζί της και σήμερα νιώθει ευτυχισμένος που το έκανε.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας για τη σύζυγό του

«Όταν ήμουν πιτσιρίκος με φώναζαν “Σούλη” και “Σουλάκι”, αλλά ευτυχώς το κόψαμε γρήγορα. Τους το ζήτησα μία-δύο, τέλειωσε. Ήμουν μοναχογιός, μου έκαναν τα χατίρια, αλλά δεν έγινα κακομαθημένος», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Μιλώντας για την οικογένειά του σημείωσε πως: «Πριν γνωρίσω τη Βίβιαν δεν είχα σκεφτεί ούτε την παντρειά, ούτε τα παιδιά. Έτσι, όταν τη γνώρισα και έμεινε έγκυος στους πρώτους δύο μήνες ήταν μία αποκάλυψη για όλους μας. Δεν είχα έρθει αντιμέτωπος με αυτό το συναίσθημα, με βρήκε και ήταν ό,τι πιο ωραίο μου συνέβη στη ζωή. Και αυτό το αγκάλιασαν οι γονείς μου».

«Ακόμα θυμάμαι την παύση όταν τους το ανακοίνωσα. Τους ρώτησα “Είστε καλά; Ωραία!”. Ήταν το εγκεφαλικό, το πάθαιναν-δεν το πάθαιναν. Το δούλεψαν μόνοι τους εκείνη τη στιγμή, αλλά εννοείται πως το ήθελαν. Κι εγώ το ήθελα, μετά... παραήθελα», συμπλήρωσε με μία δόση χιούμορ ο ηθοποιός.

«Δεν σκέφτηκα αν ήμουν στο ξεκίνημα, το μόνο που σκέφτηκα όταν μάθαμε ότι η Βίβιαν είναι έγκυος, είναι πώς θα ήταν καλά από εδώ και πέρα το παιδί που θα έρθει στον κόσμο. Δεν μέναμε μαζί, μετά επιταχύνθηκαν τα πράγματα. Ήταν μία μεγάλη ζαριά και γι' αυτό θεωρώ ότι φτιάξαμε μία ωραία οικογένεια. Έχουμε φτάσει τα έξι χρόνια μαζί και παραμένουμε αγαπημένοι. Αυτό ήθελε πολύ δουλειά και καθημερινή», κατέληξε ο Θανάσης Πατριαρχέας όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.