Ανακοινώθηκε ο γάμος στο Buongiorno: Πάνω από 200 οι καλεσμένοι

Με το καλό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε ο γάμος στο Buongiorno: Πάνω από 200 οι καλεσμένοι

Σύντομα παντρεύεται γνωστός δημοσιογράφος με κουμπάρους πατέρα και γιο της οικογένειας Παπαδάκη - δείτε εδώ φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού και κοστουμιού σε γνωστό ατελιέ, ωστόσο δεν είναι αυτός ο γάμος ο οποίος απασχόλησε την εκπομπή του MEGA, Buongiorno, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Η Φαίη Σκορδά, κατά τη διάρκεια του προγράμματος, πήρε τον λόγο και μίλησε για την ιερή ένωση της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ με τον σύντροφό της, Μάθιου Κουμάρ. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ωστόσο έχουν σταθεί αρκετά άτυχοι.

Η πρόταση γάμου έγινε το 2018 όπου πραγματοποιήθηκε ο αρραβώνας τους και ενώ σχεδίαζαν την ημέρα που θα αντάλλαζαν όρκους αιώνιας αγάπης, χρειάστηκε να την αναβάλλουν τρεις φορές. Τις δύο πρώτες φορές τους "χτύπησε" ο κορωνοϊός, όπως και όλο τον κόσμο, ενώ την τρίτη φορά η απώλεια του πατέρα της ηθοποιού, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, "μαύρισε" όλη την οικογένεια και η αναβολή ήταν η μόνη λύση.

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ

Το όνειρό τους, όμως, θα γίνει πραγματικότητα και η ίδια θα παντρευτεί τον αγαπημένο της δικηγόρο - ο οποίος έχει στην ιδιοκτησία του μία εισπρακτική εταιρεία - στις 28 Σεπτεμβρίου. Όλες τις λεπτομέρειες για την τελετή και τους καλεσμένους τις αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Πάνος Βήττας στον αέρα.

«Έγινε μεγάλη συζήτηση για την ενοικίαση του Βυζαντινού μουσείου για την δεξίωση που γίνεται πριν από τον γάμο. Ισχύει το 15.000 ευρώ. Είναι ως χορηγία για την ανακαίνιση ων κήπων του μουσείου. Στον γάμο θα είναι καλεσμένοι από όλους τους βασιλικούς οίκους των χωρών που είναι κοντά, σε όλα τα γειτονικά κράτη. Σίγουρα θα είναι και ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ολλανδίας και από την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας θα έρθει η αδερφή του βασιλιά.

Είναι καθεστώς πια, οι σύζυγοι φορούσαν την τιάρα της Άννα Μαρίας που την είχε κάνει δώρο η μαμά της και προφανώς θα την βάλει και η μικρότερη κόρη, η Θεοδώρα. Για το Βυζαντινό μουσείο έχουν κλείσει περίπου για 250 άτομα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι φήμες θέλουν τη νύφη να έχει επιλέξει δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη ως νυφικό της.