Γιώργος Γεροντιδάκης - Άσπα Κωνσταντοπούλου: Ήταν να παντρευτούν πέρυσι - Γιατί το ανέβαλαν

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Γεροντιδάκης - Άσπα Κωνσταντοπούλου: Ήταν να παντρευτούν πέρυσι - Γιατί το ανέβαλαν

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι από τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν γνωστό, ωστόσο, πως επί τρία χρόνια ήταν σε σχέση με την Άσπα Κωνσταντοπούλου, που εργάζεται ως make up artist, και μάλιστα συγκατοικούσαν.

Είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, ερωτεύτηκαν και όλα κύλησαν πολύ ομαλά στον δρόμο τους συνέχεια. Ο ηθοποιός ήταν έτοιμος να κάνει οικογένεια μαζί της, ενώ είχε ακουστεί πως οι δυο τους είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, ακόμη και ότι είχαν παντρευτεί κρυφά.

Όλη η αλήθεια για τον γάμο και το σύμφωνο συμβίωσης Γεροντιδάκη - Κωνσταντοπούλου

Τελικά, όμως, η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδι και πριν από μερικές ημέρες "έσκασε" σαν βόμβα η είδηση πως οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν. Κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση για το γεγονός αυτό μέχρι στιγμής, ωστόσο η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούσαν για τους δύο τους.

Δεν υπήρξε ποτέ γάμος μεταξύ τους, αλλά ούτε και σύμφωνο συμβίωσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες της. Σχεδίαζαν, βέβαια, να παντρευτούν το καλοκαίρι που πέρασε, αλλά κατέληξαν να τον αναβάλλουν, διότι από τότε είχαν αρχίσει τα προβλήματα στην σχέση τους και ήταν στα χωρίσματα.

Τζώρτζια Συρίχα για χωρισμό Γεροντιδάκη Κωνσταντοπούλου

Εντωμεταξύ, πολλά κυκλοφορούν ακόμη για τη ζωή του ηθοποιού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι σε σχέση με την επίσης φρεσκοχωρισμένη Δανάη Παππά, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα βουνό οικονομικών υποχρεώσεων απέναντι στον πρώην της, Λάμπρο Λάζαρη - δείτε εδώ το ποσό που πρέπει να του δίνει κάθε μήνα, ωστόσο και οι δυο μέχρι στιγμής το αρνούνται - δείτε εδώ την απάντηση της ηθοποιού στην κάμερα.

Αξίζει, λοιπόν, να ρίξει κανείς μία ματιά στο παρελθόν του άντρα που ξαφνικά έκανε τους πάντες να ασχολούνται μαζί του...

Γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1988 στην Αθήνα, όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια, ενώ οι ρίζες του προέρχονται από τα Χανιά. Έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του. «Ο πατέρας μου έχει μετακομίσει στην Αστυπάλαια, έφτιαξε το μαγαζί “Το στενάκι του Κουκλά” και η μητέρα μου φτιάχνει γλυκά για vegan. Τα δυο μου αδέλφια είναι σεφ στη Γαλλία, στο εστιατόριο Νολίνσκι, που έχει δυο αστέρια Μισελέν», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του. Στην ηλικία των 9 ετών, ο σκηνοθέτης Κώστας Καπάκας τον επέλεξε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Peppermint», η οποία προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 1999 και απέσπασε σημαντικές διακρίσεις και θετικές κριτικές τον επόμενο χρόνο. Στην ταινία υποδύθηκε τον 11χρονο Στέφανο Καρούζο, ενώ ο Γιώργος Χωραφάς ανέλαβε τον ρόλο του ίδιου χαρακτήρα σε μεγαλύτερη ηλικία. Μετά την εμπειρία του στην ταινία, συνέχισε την πορεία του ως ηθοποιός, συμμετέχοντας σε έργα τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο.

Μετά την προβολή της ταινίας, συμμετείχε στη σειρά «Στα φτερά του έρωτα» της ΕΡΤ1, όπου παρέμεινε μέχρι το 2003. Την τηλεοπτική σεζόν 2001-2002, έπαιξε μαζί με τη Θέμιδα Μπαζάκα και τον Στέλιο Μάινα στη σειρά «Οι γυναίκες της ζωής της», επίσης στην ΕΤ1. Το 2004, εμφανίστηκε στη δραματική σειρά «Απόσταση αναπνοής».

 Γιώργος Γεροντιδάκης παιδική ηλικία

Από το 2004 έως το 2007, ήταν στο καστ της δημοφιλούς σειράς «Βέρα στο δεξί» στο Mega, όπου υποδύθηκε τον έφηβο Διονύση Καλπακλή, γιο του χαρακτήρα που ενσάρκωνε ο Παύλος Κοντογιαννίδης, για τρεις συνεχόμενες σεζόν. Το 2008, πρωταγωνίστησε μαζί με τη Νένα Μεντή στο επεισόδιο «Η Πεθερά Δυτικών Προαστίων» από τη σειρά «Επτά Θανάσιμες Πεθερές». Από το 2008 έως το 2010, συμμετείχε στην κωμική αστυνομική σειρά «L.A.P.D.», ενώ παράλληλα έπαιξε στις σειρές «Το σόι μου μέσα» και «Ιατρικό Απόρρητο». Το 2010, έκανε μια guest εμφάνιση στην κωμική σειρά «Η Οικογένεια Βλάπτει».

Γεροντιδάκης έφοιβος

Μετά από μια μακρά περίοδο αποχής από την τηλεόραση, καθώς είχε αφιερωθεί κυρίως στο θέατρο, επέστρεψε τη σεζόν 2018-2019 με πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή σειρά «Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς» στο Open TV. Από το 2019 έως το 2022, ενσάρκωσε τον χαρακτήρα του Μελέτη στη δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες» στον ANT1. Την τηλεοπτική σεζόν 2022-2024, συμμετείχε στη σειρά «Σασμός» του ALPHA ως Γιώργος, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε και στη σειρά «Grand Hotel» στον ANT1 στον ρόλο του Ρήγα Αλεξίου.

Γιώργος Γεροντιδάκης Σασμός

Σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως δεν είναι υπέρ της νοοτροπίας πως ο άντρας είναι κυνηγός. «Δεν μου αρέσει καθόλου το κλισέ του άνδρα κυνηγού, ούτε το κλισέ “κουμάντο στο σπίτι κάνει η γυναίκα”, θεωρώ ότι ο ένας βοηθάει τον άλλο και πορευόμαστε. Εγώ πιστεύω ότι σήμερα φλερτάρουν περισσότερο οι γυναίκες από τους άντρες, άλλα αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό, είναι μία καινούρια συνθήκη. Έδωσα και πήρα αγάπη, είτε με ανθρώπους που μιλάω ή με εκείνους που δεν μιλάω, θέλω να σκέφτονται ότι ήμουν απόλυτα παρών, με τα σωστά και τα λάθη μου», ενώ είχε προσθέσει:

«Δεν είμαι δύσκολος σύντροφος λόγω της δουλειάς μου, ζω ήρεμα και χαλαρά μία φυσιολογική ζωή, η κάθε ανθρώπινη σχέση χρειάζεται τον χρόνο της. Αν δεν υπάρχει χρόνος, θα κλέψεις από κάπου άλλου για να δώσεις εκεί που θέλεις, για εκείνη την περίοδο περισσότερο χρόνο. Μπορεί να είναι λιγότερος ο χρόνος για τους ανθρώπους που αγαπάς, άλλα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ποιοτικός»

Γιώργος Γεροντιδάκης Δανάη Παππά νέο ζευγάρι

Γιώργος Γεροντιδάκης Δανάη Παππά σχέση