Καίτη Φίνου: «Δεν περίμενα πια ότι θα κοπούν και τα πιο ουσιώδη! Λυπάμαι...» - Ξέσπασε δημόσια μετά τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Τι συνέβη στο Buongiorno

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, προβλήθηκε στην εκπομπή του MEGA, Buongiorno, μία πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη της Καίτης Φίνου κατά την οποία μίλησε για όλους και για όλα, από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, την απώλεια των αδερφών της και την μάχη της με την κατάθλιψη - δείτε την ολόκληρη εδώ.

Λίγες ώρες αργότερα, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εκφράζοντας ένα μεγάλο παράπονό της για την συνέντευξη αυτή. Η σπουδαία ηθοποιός δυσαρεστήθηκε ιδιαίτερα με τα κομμάτια που επέλεξαν να προλάβουν, τονίζοντας πως δεν της την έστειλαν ποτέ να την δουν πριν παιχτεί στην τηλεόραση.

Το ξέσπασμα της Καίτης Φίνου για την συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

«Ξύπνησα από τη φωνή μου, ναι, μην σας κάνει εντύπωση. Είχα ανοίξει την τηλεόραση το πρωί επειδή υποψιαζόμουν ότι αυτές τις μέρες θα παιζόταν στην εκπομπή της κυρίας Σκορδά η συνέντευξη που μου είχαν πάρει πριν από πολύ μεγάλο διάστημα. Μάλλον το είδα για να ακούσω και να δω τι έχουν κόψει, αλλά με πήρε ο ύπνος. Έτσι ξύπνησα με τη φωνή μου.

Δεν το πρόλαβα όλο, μου το έστειλαν βέβαια. Θέλω να πω ότι γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι μέσα από τη συνέντευξη της μισής ώρας και κάτι, ήξερα ότι θα κοπούν πολλά πράγματα. Ε, δεν περίμενα πια ότι θα κοπούν και τα πιο ουσιώδη κατ’ εμέ. Ποια είναι; Είναι το ύφος μου και ο τρόπος που μιλάω ακόμη και για αυτά που μου έχουν συμβεί», είπε χαρακτηριστικά.

Και υπογράμμισε: «Λυπάμαι που η τηλεόραση συνεχίζει να προβάλλει αποσπάσματα από συνεντεύξεις μας».


Η Καίτη Φίνου έχει περάσει, πράγματι, πολλά στη ζωή της. Ένα δείγμα αυτού είναι και η στιγμή που τα έχασε όλα. Συγκεκριμένα, έχει αναφέρει ότι μετά από μια περίοδο μεγάλης επιτυχίας στη δεκαετία του 1980 και του 1990, βρέθηκε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση λόγω κακών επενδύσεων και διαχειριστικών σφαλμάτων. Αυτές οι δυσκολίες την οδήγησαν σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Σε συνεντεύξεις της, η Φίνου έχει αποκαλύψει ότι χρειάστηκε να κάνει διάφορες δουλειές για να τα βγάλει πέρα, και μάλιστα αναγκάστηκε να μείνει για κάποιο διάστημα σε δομές φιλοξενίας αστέγων. Επίσης, έχει μιλήσει για την έλλειψη σταθερού εισοδήματος και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Σήμερα μένει στο Σπίτι του ηθοποιού. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Άννα Φόνσου αφού μας βοηθάει να ζούμε σε ένα σπίτι όπου πραγματικά είναι σαν παιδική χαρά. Θέλω να παραμείνω εκεί όσο περισσότερο μπορώ μέχρι να καταφέρω να ορθοποδήσω», έχει πει - δείτε εδώ 4 ακόμη διάσημους που καταστράφηκαν οικονομικά.