Θρίλερ με την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη - Η κρίση στον γάμο του, η επανασύνδεση, το πρόβλημα υγείας και οι απώλειες

Όλα τα γεγονότα που οδήγησαν στην απόφασή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νότης Σφακιανάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 2 Νοεμβρίου 1959 (σήμερα είναι 64 ετών). Ο πατέρας του ονομαζόταν Κωνσταντίνος, με καταγωγή από την Κρήτη, και μητέρα του Δέσποινα, με καταγωγή από τη Μικρά Ασιά. Χώρισαν όταν εκείνος ήταν 7 ετών, γεγονός που καθόρισε τη ζωή του.

Τότε εγκαταστάθηκε στην Κω, όπου ζούσαν οι γονείς της μητέρας του, και εκεί έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής. Αργότερα, όμως, πέρασε και κάποια διαστήματα στη Γερμανία, όπου είχε εγκατασταθεί η μητέρα του, έχοντας πραγματοποιήσει τον δεύτερο γάμο της.

Ήταν Ιούνιος του 1991 όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος του δίσκος και έκτοτε όλα πήραν τον δρόμο τους. Εκείνη τη χρονιά παντρεύτηκε και την σύζυγό του, Κίλι, με καταγωγή από την Αγγλία, την οποία γνώρισε στο νησί που έμενε το 1984 όσο ήταν ξεναγός. Μαζί της απέκτησε και δύο παιδιά, δίδυμα, τον Απόλλωνα και την Αφροδίτη.

Νότης Σφακιανάκης σύζυγος

Η κρίση στον γάμο του Νότη Σφακιανάκη

Η ζωή του ήταν ιδανική, αφού γνώρισε τεράστια επιτυχία στην καριέρα του και δίπλα του είχε τα αγαπημένα του πρόσωπα, όμως για κάποιο διάστημα η σχέση του με την σύζυγό του πέρασε κρίση. Λίγο αργότερα ακολούθησε και η "εξαφάνιση" του τραγουδιστή, αφού σταμάτησε τις εμφανίσεις του στην πίστα και απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εδώ και αρκετό καιρό, όμως, έχει γίνει μεγάλη συζήτηση σχετικά με τον Νότη Σφακιανάκη και την επιστροφή του στη μουσική σκηνή. Διάφορα πρόσωπα που τον γνωρίζουν και έχουν συνεργαστεί μαζί του ανέφεραν πως χρειαζόταν λίγο χρόνο για τον εαυτό του και την οικογένειά του, όμως σκόπευε να γυρίσει στο τραγούδι πολύ σύντομα, με νέα κομμάτια.

Το πρόβλημα υγείας και η επανασύνδεση

Η Τζώρτζια Συρίχα πριν από λίγους μήνες είχε αποκαλύψει σχετικά με αυτό: «Οι σχέσεις με τη γυναίκα του το τελευταίο διάστημα είναι πάρα πολύ καλές πλέον, είναι ξανά μαζί σε φιλικό επίπεδο, για χάρη των δύο παιδιών τους. Από τον χωρισμό τους έχει επηρεαστεί περισσότερο η κόρη τους, γιατί δεν περίμενε να χωρίσουν.

Νότης Σφακιανάκης παιδιά

Ο Νότης είναι κλεισμένος στο σπίτι του στα νότια προάστια, τις περισσότερες ώρες της ημέρας ασχολείται με μουσική. Θέλω να σας πω ότι παρακολουθείται από γιατρούς, διότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο δεν είναι one off, παίρνεις ένα ντεπόν και περνάει ο πονοκέφαλος. Οπότε ένας από τους λόγους που έχει απομονωθεί είναι και αυτός.

Το θετικό της όλης ιστορίας είναι ότι πλέον έχει καλές σχέσεις με τη γυναίκα του και συζητούν, ενώ παλαιότερα αυτές οι σχέσεις ήταν ανύπαρκτες ως και “παγωμένες” και αυτός ήταν ο λόγος που πολλές φορές προέβαινε σε υπερβολές, διότι δεν είχε ισορροπία μέσα του. Ένας απλός άνθρωπος είναι ο Νότης, που όταν θέλει να εκφράσει κάτι, το εκφράζει. Η απώλεια του αδερφού του τον ισοπέδωσε, αλλά υπάρχει και μια πιο πρόσφατη απώλεια, αυτή του κουμπάρου του, του Πέτρου».

Τελικά θα επιστρέψει;

Μπορεί τα πράγματα στην προσωπική του ζωή να είναι καλύτερα, αλλά το θέμα που αντιμετωπίζει και το πένθος που πέρασε, έχουν συμβάλλει σίγουρα στην οριστική απόφασή του - δείτε εδώ που μένει.

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε, συγκεκριμένα, στο Πρωινό Σουσου: «Θα έβαζα ένα τίτλο ότι αυτή η "πολυαναμενόμενη" επιστροφή του Νότη είναι μόνο στο μυαλό όλων και στο θέλω μας, τι θα θέλαμε. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν θα επιστρέψει».

Και η Ελένη Τσολάκη σημείωσε: «Εγώ πάντως από ρεπορτάζ που είχα κάνει πέρσι, με πολλά τηλέφωνα, είχα μάθει ότι προγραμματίζεται η πρεμιέρα του για τον φετινό Οκτώβρη. Ότι φέτος τον Οκτώβρη θα ξεκινούσε νύχτα, ότι συνέβησαν ορισμένα πράγματα τα οποία πέρσι δεν του επέτρεψαν να γυρίσει, αλλά συζητούσε για να γυρίσει φέτος τον Οκτώβρη».

«Οι φαν και η δισκογραφική του εταιρεία περιμένουν να γυρίσει. Έχει ενεργό συμβόλαιο. Ο Νότης αυτή τη στιγμή δεν έχει ορχήστρα. Έχασε τον μαέστρο του, έχασε τον μετρ του πριν από λίγους μήνες, που ήταν και το δεξί του χέρι. Δεν θέλει ο Νότης να επιστρέψει. Του έχουν γίνει κρούσεις. Μιλάω και με τον ανιψιό του τον Κωνσταντίνο. Το τηλέφωνο του Νότη το έχει μόνο η οικογένεια του. Δεν μπορείς να τον βρεις τον Νότη, δεν μπορείς να κάνεις ένα ραντεβού. Δηλαδή και οι επιχειρηματίες τον έχουν πλησιάσει μέσω τρίτων και τέταρτων...Δεν κρύβεται, όμως, συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά του, βλέπει φίλους, πηγαίνει για φαγητό...», κατέληξε εκείνος.

Δείτε επίσης για τον Νότη Σφακιανάκη: Απών από την κηδεία του συνεργάτη του - Τι έγραφε πάνω το στεφάνι που έστειλε