Παντρεύονται και βαφτίζουν το παιδί τους: Η πρόβα της νύφης και του γαμπρού στο ατελιέ - Ράβεται και ο Γιώργος Παπαδάκης

Διπλή η κουμπαριά της οικογένειας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως αγαπημένος δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης και φίλος του Γιώργου Παπαδάκη θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του. Ο λόγος για τον Λάζο Μαντικό και την Αθηνά Κουρή. Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί το 2023 - δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες της - και έκανε πολιτικό γάμο, ωστόσο αποφάσισαν πως μαζί με την βάφτιση της κόρης τους ήθελαν να ζήσουν και εκείνοι το παραμύθι, με παπά και με κουμπάρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life, μάλιστα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 θα είναι ο νονός της μπέμπας τους, ενώ αυτός που θα τους παντρέψει είναι ο γιος του, Φοίβος Παπαδάκης. Οι ετοιμασίες για τα δύο μυστήρια έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε σε μία από τις πρόβες που έκαναν οι δύο γονείς, ο ένας για το κοστούμι και εκείνη για το νυφικό, μαθαίνοντας όλες τις λεπτομέρειες.

Οι πρόβα γάμου του Λάζου Μαντικού και της Αθηνάς Κουρή

Ο γαμπρός στις φωτογραφίες ποζάρει με μαύρο σακάκι και παντελόνι και λευκό πουκάμισο, ωστόσο εκείνη την ημέρα θα φοράει μπλε κοστούμι, που είναι το αγαπημένο του χρώμα, με ένα λευκό πουκάμισο και μπλε γιλέκο με διακριτικές λεπτομέρειες - δείτε εδώ την δημόσια ερωτική εξομολόγηση για την καλή του.

Λάζος Μαντικός πρόβα κοστουμιού για γάμο

Λάζος Μαντικός πρόβα κοστουμιού

Η Αθηνά Κουρή από την άλλη πλευρά, αν και ποζάρει με ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα, για εκείνη την ημέρα έχει ετοιμάσει ένα ρομαντικό νυφικό από γαλλική δαντέλα με ολομέταξο σατέν ντουσέζ, κορσάζ στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski και κοράλλια. Τα βλέμματα θα πέσουν, φυσικά, και στην ιδιαίτερη πλάτη, η οποία θα συνοδεύεται με πλούσια ουρά. Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται δίπλα στη μαμά και η κόρη της, η οποία θα πάρει το όνομα Αθανασία.

Αθηνά Κουρή πρόβα νυφικού

Αθηνά Κουρή πρόβα νυφικού για γάμο

Αθηνά Κουρή πρόβα νυφικού με κόρη