Άκης Σακελλαρίου: Η κατάσταση της υγείας του μετά το χειρουργείο - Οι λάμες και οι βίδες

Οι πρώτες δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δύσκολες στιγμές περνάει o Άκης Σακελλαρίου καθώς πριν λίγες ημέρες είχε τροχαίο με την μηχανή του με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, το ατύχημα έλαβε μέρος στην λεωφόρο Συγγρού στο ύψος του Μέτς, ενώ ο ηθοποιός επέβαινε την μηχανή του. Ένα λεωφορείο τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Το θέατρο όπου έχει ανέβει η παράσταση "ΙΚΕΤΙΔΕΣ" του Αισχύλου στην οποία συμμετέχει εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την αναβολή της (διαβάστε εδώ), την ώρα που ο ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και προχώρησε σε χειρουργική επέμβαση.

Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου για την πορεία της υγείας του

Ο Άκης Σακελλαρίου μετά την επέμβαση που έκανε στο Γεννηματάς, μίλησε το Πρωινό του ΑΝΤ1 αποκαλύπτοντας το λόγο του χειργουργείο και μεταφέροντας την κατάσταση της υγείας του.

«Πήγε καλά η εγχείρηση. Παίρνω πολλά φάρμακα βέβαια. Έγινα σιδερένιος κυριολεκτικά, ας το πούμε και με λίγο χιούμορ. Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες και βελόνες αλλά είμαι μια χαρά καθώς πέτυχε η εγχείρηση. Η εταιρεία παραγωγής θα βγάλει νέα ανακοίνωση σύντομα. Δεν γνωρίζω ακόμη πότε θα πάρω εξιτήριο αλλά θα βγω σύντομα καθώς είμαι καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του νοσοκομείο Γεννηματάς, έκαναν εξαιρετική δουλειά και είναι υπερήρωες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.