Δανάη Παππά: Απάντησε ανοιχτά για τον Γιώργο Γεροντιδάκη - «Βάζω μια τελεία σε...»

Το ξεκαθάρισμα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Παππά: Απάντησε ανοιχτά για τον Γιώργο Γεροντιδάκη - «Βάζω μια τελεία σε...»

Η Δανάη Παππά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα όπου απάντησε ξεκάθαρα για τη σχέση της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και την θέλουν μετά το χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη να έχει δεσμό σχέση μαζί του.

Οι δυο ηθοποιοί είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην σειρά του ALPHA, Σασμός, υποδυόμενοι το ζευγάρι όπου παντρεύτηκε και απέκτησε και παιδί. Με αφορμή λοιπόν τη γνωριμία τους αλλά και το γεγονός πως οι χωρισμοί τους από τους συντρόφους τους έπεσαν σχεδόν κοντά, πολλοί βγήκαν και είπαν πως είναι μαζί.

Η απάντηση της Δανάης Παππά για τον Γιώργο Γεροντιδάκη

Στην συνέντευξη της λοιπόν, στον Γιάννη Πουλόπουλο, η Δανάη Παππά, ξεκαθάρισε: «Είναι αστεία πράγματα να απαντήσω αν έχω σχέση με τον Γιώργο. Βάζω μια τελεία σε ότι αφορά την σχέση μου με τον Γιώργο. Μπορούν να γράψουν τα πάντα... δεν με απασχολεί. Πολλά δεν τα έχω μάθει κιόλας. Δεν κοιτάω το κινητό μου είμαστε 10 ώρες στα γυρίσματα. Δεν ξέρω τι να πω πάνω σε αυτό, δεν απασχολεί κανέναν η προσωπική μου ζωή. Είναι αστεία τα πράγματα»

Μετά την προβολή της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως: «Την ρώτησαν αν την πήρε κάποιος για να διασταυρώσει το ρεπορτάζ του και μου είπε όχι».

Να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα πολλά έχουν ακουστεί για την προσωπική της ζωή. Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που την θέλουν να βρίσκεται στα μαχαίρια με τον πρώην σύντροφό της σχετικά με τα περιουσιακά τους.

Όπως γράφτηκε, όσο ήταν σε σχέση με τον Λάμπρο Λάζαρη, πήρε για χάρη της 70.000 ευρώ δάνειο ενώ έδωσε και 70.000 ευρώ από τα δικά του λεφτά, με σκοπό να ανακαινίσει το πατρικό της σπίτι. Επίσης, της αγόρασε ένα αυτοκίνητο και ένα σκούτερ. Μετά το χωρισμό τους ωστόσο, τα ζητάει όλα πίσω ενώ η ηθοποιός κινδυνεύει και με έξωση από το σπίτι της - δείτε το ρεπορτάζ.

Ο επιχειρηματίας όμως, βγήκε δημόσια και ξεκαθάρισε την κατάσταση απαντώντας και στα ρεπορτάζ πως πρόκειται να οδηγηθούν στα δικαστήρια.