Πόπη Μαλλιωτάκη: «Στο πρόσωπο δεν έχω κάνει photoshop! Πόσα ψυχολογικά να έχεις για να...» - Η απάντηση για τις "πειραγμένες" φωτογραφίες

Χαμός με τις αναρτήσεις της στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Πόπη Μαλλιωτάκη (δεξιά)
Instagram / Πόπη Μαλλιωτάκη (δεξιά)

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Πόπη Μαλλιωτάκη σε βραδινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, μαζί με τον γιο της, και η ίδια στάθηκε να κάνει κάποιες δηλώσεις μπροστά σε αυτή. Ρωτήθηκε για τα σχόλια που δέχεται κάτω από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα οποία από τη μία πλευρά είναι πολύ θετικά και από την άλλη την κατακρίνουν λέγοντας πως κάνει υπερβολικό photoshop.

«Τιμή μου να μοιάζω με μία τόσο μεγάλη σταρ», είπε αρχικά για το γεγονός πως την έχουν χαρακτηρίσει Kim Kardashian - δείτε εδώ ποια φωτογραφία το προκάλεσε.

Η απάντηση της Πόπης Μαλλιωτάκη στα αρνητικά σχόλια για το photoshop

Και επειδή πριν από μερικές ημέρες διασκέδαζε με την Μαρίνα Σταυράκη και έκανε διάφορα post μαζί της, με ορισμένους να ξεσπούν και να μιλούν για "πειραγμένες" φωτογραφίες, δήλωσε: «Την αγαπώ πάρα πολύ τη Μαρίνα. Είναι μία πολύ αξιόλογη γυναίκα, πάρα πολύ μορφωμένη. Οπότε νιώθω ευλογία που την κάνω παρέα» και πρόσθεσε:

«Πλήττω! Βαριέμαι, βαριέμαι! Δεν είναι ότι τα ακούω μόνο τώρα. Τα ακούω χρόνια τώρα αυτά. Πραγματικά στο πρόσωπο δεν έχω κάνει κάτι. Δεν ξέρω από που τους έχει βγει και το λένε αυτό. Πόσα ψυχολογικά να έχεις, να βλέπεις δύο φίλες να χορεύουν και να κάθεσαι να βγάζεις τόσο χολή;».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε με την Μαρίνα Σταυράκη: Οι δηλώσεις της σχολιάστηκαν λίγο αργότερα στον αέρα της εκπομπής, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει πρώτη τον λόγο και να λέει: «Όταν βλέπεις συνεχόμενα φωτογραφίες κάποιου με FaceApp και Photoshop, αρχίζεις να πιστεύεις ότι ο άλλος έτσι είναι όντως. Βλέποντας την εικόνα, δεν υπάρχουν τρελές διαφορές. Μπορεί να βάζει κάποια φίλτρα για να φαίνεται πιο φρέσκια...».

«Σταματίνα να πας σε οφθαλμίατρο. Συγγνώμη τώρα... Είναι μια χαρά η κυρία Μαλλιωτάκη, γιατί την είδα και από κοντά χθες και ήταν μια κούκλα. Αλλά δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος που βλέπουμε δεξιά και αριστερά», την διέκοψε ο Κώστας Φραγκολιάς, με τον Δημήτρη Παπανώτα να επισημαίνει: «Αν την δείτε από κοντά, χάνει στις φωτογραφίες».

«Ισχύει ότι σε φλέρταρε;», ρώτησε η παρουσιάστρια, με τον τελευταίο να απαντά: «Όχι, καλέ, χαιρετηθήκαμε».

«Όπως και να' χει, η Πόπη είναι σε πολύ καλή φάση της ζωής της. Όλες βάζουν ένα φίλτρο πια. Το θέμα είναι ότι - το παθαίνω κι εγώ - όταν βάζεις ένα φίλτρο και βελτιώνεις την εικόνα σου - δεν βγάζω τον εαυτό μου απ’ έξω -, φτάνεις στο σημείο να νομίζεις ότι είσαι όπως είσαι στις φωτογραφίες και μετά αν βγάλεις μία φωτογραφία χωρίς να το βάλεις, λες "πως έγινα έτσι;"», τόνισε τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αλλά ο Κώστας Φραγκολιάς επέμεινε: «Η εικόνα το δεξιά με το αριστερά είναι οι ίδιες; Οι μελαχρινές κυρίες;» και το θέμα έκλεισε λέγοντας απλώς πως είναι πιο ωραία από κοντά - δείτε εδώ τι έχει πει για τις πλαστικές που έχει κάνει.