Φώτης Σεργουλόπουλος: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα σε ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή

Μετά τα "καρφιά" και το "ξεμπρόστιασμά" του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φώτης Σεργουλόπουλος: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα σε ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και οι δυο τους στάθηκαν να παραχωρήσουν κάποιες δηλώσεις, απαντώντας σε κάποια από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα γύρω από το όνομά τους. Ένα από αυτά είναι και η διαμάχη που ξεκίνησε με τον Μάρκο Σεφερλή.

Για όσους δεν θυμούνται, όταν ο παρουσιαστής σχολίασε αρνητικά το νούμερο του ηθοποιού στο Δελφινάριο για το Nemo, εκείνος ξέσπασε εναντίον του μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προσπαθώντας παράλληλα να τον ξεμπροστιάσει, λέγοντας πως έκανε κι εκείνος τα ίδια παλαιότερα - δείτε εδώ τις "αποδείξεις" του.

Η αντίδραση του Φώτη Σεργουλόπουλου στις κάμερες σε ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή

Περίμενε, λοιπόν, πως δεν θα το προσπερνούσαν αυτό οι ρεπόρτερ, αλλά όταν τον ρώτησαν, εκείνος σταμάτησε κάθε συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα, λέγοντας: «Α, περίμενα το κεφάλαιο νούμερο δύο. Όχι, δεν θα απαντήσω στον κύριο Σεφερλή, ευχαριστώ. Δεν θα απαντήσω σε τίποτα από αυτά που με ρωτάτε».

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως την απάντησή του την έδωσε μέσα από ένα σκετς στην εκπομπή του - δείτε το εδώ.

Απάντησε με μεγαλύτερη ευκολία, ωστόσο, για την Eurovision και την παρουσίασή της, στην οποία πριν από δύο χρόνια συμμετείχε η Τζένη Μελιτά και είχε ακούσει πολλά σχόλια με αρνητική χροιά. Ξεκαθάρισε, λοιπόν, πως δεν υπάρχει περίπτωση να τον δούμε σε αυτό τον ρόλο.

«Ακούσατε ότι θα το παρουσιάσω εγώ; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση», είπε ο ίδιος και η συνεργάτιδά του επισήμανε με την σειρά της: «Εγώ την αγαπάω πάρα πολύ την Eurovision και ο Φώτης. Όποιος ρόλος και να είναι, και σπίτι μας να κάτσουμε να την δούμε παρέα, ευχαριστημένοι θα είμαστε».