Γιώργος Γεροντιδάκης: Η πρώτη αντίδραση για τη σχέση του με την Δανάη Παππά

Τι λέει το περιβάλλον της ηθοποιού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Γεροντιδάκης: Η πρώτη αντίδραση για τη σχέση του με την Δανάη Παππά

Σούσουρο επικρατεί στην ελληνική showbiz μετά το χωρισμό της Δανάης Παππά από τον Λάμπρο Λάζαρη με τον οποίο ακούστηκε πως θα φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια (δείτε τι συμβαίνει). Συγκεκριμένα, όπως γράψαμε εμείς εδώ στο Youweekly.gr η ηθοποιός προχώρησε τη ζωή της και βρίσκεται σε σχέση με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της στον Σασμό, Γιώργο Γεροντιδάκη.

Αρχικά οι φήμες περί σχέσης ξεκίνησαν όταν συνδυάστηκε η είδηση του χωρισμού της με τον χωρισμό του ηθοποιού από την επί πολλά χρόνια σύντροφό του με την οποία είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης (δείτε φωτογραφίες τους).

Η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Γεροντιδάκη για τη σχέση του με την Δανάη Παππά

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα Πέμπτη 19/9 μετέφερε την πρώτη αντίδραση από το περιβάλλον της Δανάης Παππά, το οποίο διέψευσε τη σχέση αυτή:

«Η Δανάη έχει αφοσιωθεί στα γυρίσματα της, θέλει να είναι ψύχραιμη. Ένας δικός της άνθρωπος μου είπε ότι δεν ισχύει αυτή η σχέση. Έχει στεναχωρηθεί γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει αυτές τις φήμες για να την πλήξουν. Το timin poy bg;hle αυτή η είδηση είναι περίεργο. ξαφνικά βρίσκεται στο προσκήνιο για την προσωπική της ζωή. Το περιβάλλον της διαψεύδει κατηγορηματικά ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους», μετέφερε η παρουσιάστρια.

Δανάη Παππά

Από την άλλη, και ο Γιώργος Γεροντιδάκης την διέψευσε σε επικοινωνία που είχε με τον Κώστα Φραγκολιά. «Συζητήσαμε για το θέμα αυτό και μου είπε το παιδί ότι δεν ισχύει. Επειδή αυτό το διάστημα βγήκε από μια σχέση θέλει να είναι μόνος του», αποκάλυψε στο πλατό του Happy Day.

«Η Δανάη έχει στεναχωρηθεί γιατί προσπαθούν να τους προσάψουν ότι κάποιος από τους δυο υπήρξε το τρίτο πρόσωπο. Το περιβάλλον της Δανάης το διαψεύδει» , σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Παρά τα όσα ακούστηκαν στο Happy Day οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο αυτοί ηθοποιοί έχουν έρθει αρκετά κοντά αυτό τον καιρό. Τώρα έχουν έρθει κοντά ξεκινώντας ένα νέο ειδύλλιο; Είναι μια στενή φιλία;... Ο χρόνος θα δείξει!