Ξεσπά ο Γιώργος Πατούλης για το γιο του, Αλέξανδρο: «Εμένα μου ξεκαθάρισε ότι...»

Η ψυχολογική του κατάσταση μετά τον ντόρο με την Μαρίνα Σταυράκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο προσκήνιο έχει έρθει η προσωπική ζωή του Γιώργου Πατούλη και της Μαρίνας Σταυράκη μετά την αποκάλυψη πως ο πολιτικός πρόκειται να γίνει ξανά πατέρας, με την κατά 33 χρόνια μικρότερη σύντροφό του να περιμένει το πρώτο τους παιδάκι - δείτε φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Μετά τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με το φύλο του μωρού αλλά και τον γάμο, η πρώην σύζυγός του έκανε ευθεία "επίθεση" κατηγορώντας τον πως εδώ και δυο χρόνια δεν βοηθάει οικονομικά ούτε και την ίδια αλλά ούτε και τον 19χρονο γιο τους με αποτέλεσμα να πληρώνει μόνη της όλα τα έξοδά του - δείτε τι είπε ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις ωστόσο περί "αδιαφορίας", ο 19χρονος Αλέξανδρος μέσω του δικηγόρου του ξεκαθάρισε την κατάσταση. Συγκεκριμένα, έδωσε ρητή εντολή να διαψεύσει ότι η μητέρα του δεν δέχεται οικονομική στήριξη από τον πατέρα του - δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου.

Γιώργος Πατούλης Αλέξανδρος Πατούλης

Η απάντηση του Γιώργου Πατούλη για το γιο του

Σήμερα Πέμπτη 19/9 η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, μετέφερε την συνομιλία που είχε με τον Γιώργο Πατούλη σχετικά με το γιο του Αλέξανδρο και την οικονομική υποστήριξη που του παρέχει. Ο πολιτικός δηλώνει στεναχωρημένος με τα όσα έχουν βγει στο προσκήνιο, και προτεραιότητα του είναι ο γιος του και το αγέννητο παιδί του.

«Έχει στεναχωρηθεί γιατί βρίσκεται συνέχεια στο προσκήνιο ο γιος του. Βγήκαν και φήμες που διαψεύθηκαν αμέσως. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του δικηγόρου του Αλέξανδρου. Εμένα μου ξεκαθάρισε ότι και το σχολείο που πήγαινε πλήρωσε και την σχολή που ήθελε αλλά και στον στρατό. Δεν θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητα. Αυτό που μου είπε είναι ότι τον ενδιαφέρει ο Αλέξανδρος αλλά έρχεται και στον κόσμο το παιδί του. Αυτό δεν σημαίνει πως η κυρία Σταυράκη καλή μητέρα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά για την στάση του.