Δημήτρης Μακαλιάς - Αντιγόνη Ψυχράμη: Οι πρώτες δηλώσεις από τη βάφτιση - «Το Σάββατο θα μαζευτούμε όλοι να...»

Οι σπόντες στον ΑΝΤ1 για το τέλος της συνεργασίας τους με την Μπέττυ Μαγγίρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Μακαλιάς - Αντιγόνη Ψυχράμη: Οι πρώτες δηλώσεις από τη βάφτιση - «Το Σάββατο θα μαζευτούμε όλοι να...»

Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη βάφτισαν το απόγευμα της Τετάρτης 18/9 την κόρη τους, δίνοντας της το όνομα Αριάδνη. Η κάμερα του Happy Day στον ALPΗΑ βρέθηκε στην εκκλησία όπου τελέστηκε το μυστήριο με τους γονείς και την μια νονά που είναι η Μπέττυ Μαγγίρα να κάνουν δηλώσεις.

Οι γονείς, γεμάτοι χαρά, έλαμπαν κατά τη διάρκεια της τελετής. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα εντυπωσιακό floral σύνολο με ανοιχτούς ώμους, που ταίριαζε απόλυτα στη γιορτινή περίσταση, ενώ ο ηθοποιός τράβηξε τα βλέμματα με το κεραμιδί σακάκι του - δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο.

Οι δηλώσεις Μακαλιά - Ψυχράμη - Μαγγίρα στην βάφτιση

«Πολύ χαρούμενος. Ευτυχισμένοι. Γίναμε οικογένεια πια με την Μπέττυ γιατί συνεργάτες δεν μπορούμε να είμαστε», ανέφερε αρχικά ο χαρούμενος μπαμπάς που φέτος δεν θα βρίσκεται στην τηλεόραση.

«Φωνάζαμε ονόματα και γύρισε στο Αριάδνη. Την βαπτίσαμε έτσι», αποκάλυψε το ζευγάρι για το όνομα που έδωσε στην κόρη του.

Στην συνέχεις ρωτήθηκαν από τους δημοσιογράφους για το τέλος της συνεργασίας τους με τον ΑΝΤ1, με την Μπεττυ Μαγγίρα να λέει: «Το Σάββατο θα μαζευτούμε όλοι να δούμε την εκπομπή που χάσαμε στον ΑΝΤ1. θΑ ΉΘΕΛΑ να υπάρχει κάτι καινούριο και νέο στην τηλεόραση. Κάπως επαναλαμβανόμαστε. Κάτι φρέσκο σαν ιδέα. Σαν να κάνουμε όλοι το ίδιο πράγμα».

«Όσο δεν είσαι μέσα στην τηλεόραση δεν σε απασχολεί τόσο. Ξεχωρίζει αυτό που θα κάνει διαφορά», σχολίασε ο Δημήτρη Μακαλιάς.

«Μας λείπει το μαζί με τον Δημήτρη, όχι στην τηλεόραση», είπε η παρουσιάστρια - ηθοποιός.

Οι ευχές και οι δηλώσεις των καλεσμένων

Στην συνέχεια έκαναν δηλώσεις μερικοί από τους λαμπερούς καλεσμένους και φίλοι του ζευγαριού.

«Να είναι πάντα γερή, δυνατή. Ήταν ένα υπέροχο μωρό στην βάφτιση. Αν δεν κλάψει και λίγο», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και ο Λάμπρος Φισφής.

«Ήταν μια υπέροχη βάφτιση. Ήταν και καλός ο καιρός. Είναι μια υπέροχη οικογένεια τα παιδιά. Έκλαψε πάρα πολύ λίγο, ήταν πολύ ήρεμη», δήλωσε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Από την άλλη, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είπε για τα επαγγελματικά του: «Είχα πρόταση από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αλλά την άφησα στο "διαβάστηκε". Με πήρε και μου είπε "θέλω να συζητήσουμε κλπ". Δεν απάντησα γιατί περίμενα να κάνω δική μου εκπομπή. Μου είπε με άφησες στο διαβάστηκε τώρα είναι αργά. Θέλω να δοκιμαστώ σε άλλη πράγματα».

31 φωτογραφίες και βίντεο από την βάφτιση