Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά αποκαλύπτει τους λόγους που χάλασαν οι σχέσεις με τον πατέρα του από το 2020

«Είχαν συγκρούσεις...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά αποκαλύπτει τους λόγους που χάλασαν οι σχέσεις με τον πατέρα του από το 2020

Για πρώτη φορά η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά παραχώρησε συνέντευξη σε ελληνική εκπομπή. Η Γιούλια Σαλνίκοβα μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Έλλη Αυξεντίου για την παιδική ηλικία του τενίστα, τους λόγους που απομακρύνθηκε με τον πατέρα του, Απόστολο, καθώς και για τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα.

«Από τριών χρονών έπαιζε ποδόσφαιρο, αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει το τένις. Ήταν πολύ ήσυχο παιδάκι και ντροπαλό, στο σχολείο, λόγω του αθλητισμού παρέλειπε μαθήματα και αυτοί που ήταν στην τάξη του, δεν μπορούν να ονομαστούν φίλοι του, γιατί του φέρθηκαν πολύ άσχημα. Υπήρξαν δυο τρία παιδιά που κάποιες φορές τον έδειραν αρκετά. Δεν ήταν εύκολο για τον Στέφανο τότε, αλλά το ξεπέρασε γιατί είχε το τένις και τον βοήθησε πολύ», δήλωσε για τα παιδικά χρόνια του Στέφανου Τσιτσιπά η μητέρα του.

Δείτε επίσης: Απόστολος Τσιτσιπάς – Ο πατέρας του Στέφανου μιλάει πρώτη φορά για το «διαζύγιό» τους: «Είναι στο χέρι του να αποφασίσει»

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά αποκαλύπτει τους λόγους που χάλασαν οι σχέσεις με τον πατέρα του από το 2020

Ο λόγος που χάλασαν οι σχέσεις του Στέφανου Τσιτσιπά με τον πατέρα του

«Σαν μητέρα έχω κάνει το καλύτερο για τα παιδιά μου. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Προσπαθώ να είμαι κοντά τους και συζητάμε. Είμαι ευαίσθητη, δεν μου αρέσουν τα παιδιά που δεν είναι ευαίσθητα», σημείωσε στη συνέχεια η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά για να περάσει στη σχέση με τον πατέρα του: «Είναι επαγγελματίας και παρότι αγαπάει πολύ τον πατέρα του, καταλαβαίνει ότι πρέπει να βρει άλλον προπονητή. Από το 2020 που έχασε ο Στέφανος το Αμερικάνικο Όπεν, είπαμε με τον Απόστολο να αλλάξει προπονητή. Από τότε δεν είχαν καλές σχέσεις, είχαν συγκρούσεις και γι’ αυτό πήρε την απόφαση να αλλάξει προπονητή. Είμαστε όλοι μαζί και είμαστε δεμένη οικογένεια. Μιλάνε μεταξύ τους και είναι όλη μέρα μαζί».

«Ο Στέφανος είναι χαρούμενος που είναι ξανά με την Πάουλα Μπαντόσα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν είναι χαρούμενος θα είμαι χαρούμενη κι εγώ. Υπήρξε μια δύσκολη περίοδος που είχαν χωρίσει, ήμουν στο πλευρό της Πάουλα, μιλήσαμε και έτσι τα ξαναβρήκαν», κατέληξε στις δηλώσεις της η Γιούλια Σαλνίκοβα.