Σταύρος Νικολαΐδης: «Γεννήθηκα γάτα και στα 18 μου θέλω να είμαι σκύλος; Είναι αστεία η ιστορία με το non binary»

Στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή ο ηθοποιός

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σταύρος Νικολαΐδης: «Γεννήθηκα γάτα και στα 18 μου θέλω να είμαι σκύλος; Είναι αστεία η ιστορία με το non binary»

Σάλο έχει προκαλέσει το σκετς με το «Nemo» που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής στην πρόσφατη παράστασή του στο Δελφινάριο. Μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα, ο Σταύρος Νικολαΐδης σχολίασε τη συγκεκριμένη επιλογή του, απάντησε στην κριτική που δέχεται και εξέθεσε τις δικές του απόψεις σχετικά με τη μη-δυαδικότητα στα φύλα.

«Με τον Μάρκο Σεφερλή έχω συνεργαστεί και θα ξανασυνεργαστώ. Θεωρώ ότι αυτή η ιστορία με το non binary είναι αστεία από μόνη της. Αυτό το ότι ενώ γεννιέμαι αγόρι και ξαφνικά κάνω την επανάστασή μου και δεν ξέρω τι είμαι, γεννήθηκα γάτα αλλά στα 18 μου μπορεί να είμαι και σκύλος, το θεωρώ αστείο από μόνο του», δήλωσε αρχικά ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Δείτε επίσης: Ο Γιάννης Καπετάνιος αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Μάρκου Σεφερλή

Πώς απαντάει για το σκετς του Nemo ο Σταύρος Νικολαΐδης

«Επειδή είδα την παράσταση του Σεφερλή δεν έκανε τίποτα, απλά μιμήθηκε, όπως γίνεται πάντα στην σάτιρα. Άλλοι κωμικοί έχουν μιμηθεί ομοφυλόφιλους με ακραίο τρόπο. Εκεί τότε δεν μίλησε κανείς. Έχει υπερβεί τα όρια το political correct, είναι όπως σε κάθε επανάσταση, η κάθε αλλαγή φτάνει στο άλλο άκρο μέχρι να βρει την ισορροπία της», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Παρόλα αυτά για εκείνον η λογοκρισία δεν είναι λύση, ίσα-ίσα κάνει τα πράγματα χειρότερα. «Δεν ξέρω αν γίνεται εσκεμμένα η επίθεση στον Σεφερλή, αλλά ίσως είναι εύκολος στόχος. Αν αρχίζουμε να βάζουμε φίλτρα λογοκρισίας στη σάτιρα, δεν θα υπάρχει σάτιρα. Σου αρέσει ή δεν σου αρέσει κάτι, μην πας να το δεις», κατέληξε μιλώντας στην κάμερα του Mega ο Σταύρος Νικολαΐδης.