Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Το έκανε ξανά - "Πρόδωσε" την αλήθεια για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά

Χωρίς να το καταλάβει ότι έκανε γκάφα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι παραχώρησε μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at Star, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου. Σχολίασε τα πρόσωπα της τηλεόρασης με αφορμή της πρεμιέρες που έγιναν αυτή την εβδομάδα και εξομολογήθηκε έμμεσα μία αλήθεια για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Αν θυμάστε καλά, η πρώην παίκτρια του Survivor ήταν εκείνη που είχε επιβεβαιώσει στις κάμερες την σχέση της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ το μήνυμα που της είχε στείλει μετά την αποκάλυψη), και αυτή τη φορά, μιλώντας για τους δυο τους, επιβεβαίωσε άλλη μία φήμη που κυκλοφορεί εδώ και καιρό.

Η νέα αποκάλυψη της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά

«Με τον Πέτρο Νάζο δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις, γι’ αυτό δεν με απαθανάτισε στη Μύκονο. Η κάμερα με έχει απαθανατίσει πολλάκις, δεν περιμένω τον Πέτρο Νάζο να με απαθανατίσει και να γίνει ο χαμός», είπε αρχικά για τον δημοσιογράφο του Mykonos Live Tv.

Έπειτα εξομολογήθηκε για τις διακοπές της: «Με την Κατερίνα Καινούργιου ήμασταν μαζί στην Πάρο. Θέλω να πω ότι είναι στα καλύτερά της. Μιλούσε με τον άντρα μου, έκαναν και πλάκες. Της είχα κάνει προξενιό με έναν καρδιολόγο, φίλο του Νεκτάριου. Δεν ευδοκίμησε το προξενιό γιατί γνώρισε τον Πάνο Κουτσουμπή».

Και όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά, επισήμανε: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι πιο ανανεωμένος από ποτέ. Μ' αρέσει η Μαρία, γιατί δεν ανεβάζει και πολλά, ανεβάζει ό,τι πρέπει να ανεβάσει. Και οι δύο είναι πιο ανανεωμένοι. Νόμιζα ότι συγκατοικούν! Δεν συγκατοικούν; Δεν ξέρω παιδιά, εγώ άλλα έμαθα, ακούω διάφορα. Μια χαρά τα παιδιά».

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας - Η πρώτη αντίδραση στις κάμερες σε ερώτηση για την Μαρία Αντωνά