Δανάη Παππά: Αυτός είναι ο σύντροφός της μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη

Φρεσκοχωρισμένος κι αυτός...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Κι ενώ ο χωρισμός της Δανάης Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις με πληροφορίες να λένε πως το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε οικονομικό πόλεμο όσον αφορά την περιουσία που δημιούργησαν αυτά τα 6 χρόνια που ήταν μαζί, το Youweekly.gr φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα μια είδηση που θα ταράξει τα νερά και θα εκπλήξεις πολλούς (που ακόμη δεν το ξέρουν)....

Μέρες τώρα φημολογείται πως η Δανάη Παππά έχει ήδη γυρίσει σελίδα στην ζωή της και σήμερα το Youweekly.gr θα σας αποκαλύψει τον άντρα που βρίσκεται στο πλευρό της!

Ο άντρας αυτός είναι επίσης φρεσκοχωρισμένος, γνωστός ηθοποιός! Ο λόγος για τον Γιώργο Γεροντιδάκη! Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι δυο ηθοποιοί μετρούν τώρα κάποιους μήνες που έχουν έρθει πιο κοντά! Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Γεροντιδάκης πριν από λίγες ημέρες χώρισε με την σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου (δείτε την εδώ), μετά από 3 ολόκληρα χρόνια σχέσης!

Δανάη Παππά Γιώργος Γεροντιδάκης

Για όσους δεν θυμούνται, οι Δανάη Παππά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης πρωταγωνιστούσαν στην κορυφαία σειρά του ALPHA, Σασμός και υποδύονταν το ζευγάρι! Να που τελικά, τα σενάρια δεν αργούν να γίνουν πραγματικότητα! Η χημεία τους τότε είχε ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό και όπως φαίνεται και τους ίδιους!

Από πλευράς μας να πούμε ότι είναι πολύ ταιριαστοί και ίσως αυτή είναι η πιο χαρμόσυνη είδηση της ημέρας!