Πατέρας Nemo: Η αφοπλιστική απάντηση για τον σάλο με το νούμερο του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο

«Το συζήτησα με τη σύζυγό μου και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πατέρας Nemo: Η αφοπλιστική απάντηση για τον σάλο με το νούμερο του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο

Το νούμερο του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο για το Nemo έχει δημιουργήσει "πόλεμο" στα social media αλλά και στα κανάλια (δείτε το εδώ), αφού ο ηθοποιός μετά τα αρνητικά σχόλια που άκουσε γι' αυτό τα έχει βάλει με όλους όσους τον έκριναν και ιδιαίτερα με τους παρουσιαστές.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος δέχθηκε και προσωπική επίθεση και ξέσπασε γι' αυτό (δείτε εδώ πώς υπερασπίστηκε και την Φαίη Σκορδά που δέχθηκε τα πυρά του) μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1, θέλησε να δώσει και την πλευρά του νικητή του Eurovision 2024 για το όλο ζήτημα. Παρόλο που εκείνος δεν θέλησε να μιλήσει, αποφάσισε να το κάνει ο πατέρας του, Marcus Mettler.

Οι δηλώσεις του πατέρα του Nemo για τον σάλο με τον Μάρκο Σεφερλή

«Το Nemo είναι επικεντρωμένο σε αυτό που αγαπά, δημιουργώντας καλή μουσική», είπε αρχικά.

«Ως γονείς, δεν σχολιάζουμε τα θέματα που αφορούν το Nemo δημοσίως γιατί θέλουμε (στην οικογένεια) να υπάρχει ένας χώρος όπου ο καθένας θα μπορεί να είναι ο εαυτός του. Γιατί νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για το Nemo να έχει ένα χώρο που μπορεί να είναι ο εαυτός του και να έχει μια οικογένεια που τον αγαπά.

Το συζήτησα με τη σύζυγό μου και μαζί το συζητήσαμε με το Nemo και πιστεύουμε ότι το καλύτερο είναι να μείνουν τα πράγματα ως έχουν. Συχνά συμβαίνει από ανθρώπους που εκνευρίζονται ή δεν καταλαβαίνουν και έχουν έναν καθαρά δυαδικό τρόπο αντίληψης της ζωής. Αυτή είναι η ζωή! Είναι μία περίοδος μετάβασης και είμαι σίγουρος ότι θα συναντήσετε ανθρώπους που χαίρονται να κάνουν τέτοιου είδους σχόλια. Δε νομίζω ότι ο στόχος μας είναι να αλλάξουμε κανέναν. Είναι μία πορεία και όλα θα βρουν το δρόμο τους. Πολλά πράγματα τα οποία σήμερα είναι απολύτως αποδεκτά πριν από 20 ή 50 ή 100 χρόνια πριν δεν ήταν! Δεν είναι ο ρόλος μας ή ο ρόλος του Nemo, όμως, να εκπαιδεύσουμε ανθρώπους που δεν μπορούν να εκπαιδευτούν!», εξήγησε στη συνέχεια.

Ποιο είναι πραγματικά το Nemo

Το Nemo Mettler είναι γεννημένο το 1999 στο Biel/Bienne της Ελβετίας, προσδιορίζεται ως non binary, δηλαδή μη δυαδικό άτομο. Το μη δυαδικό (βλ. άνδρας και γυναίκα) περιγράφει το άτομο, το οποίο δεν προσδιορίζεται αποκλειστικά ως άνδρας ή γυναίκα. Μπορεί να προσδιοριστεί και ως άνδρας και ως γυναίκα, ή οτιδήποτε στο ενδιάμεσο, ή ακόμα και έξω από τα αυτές τις κατηγορίες.


Ασχολείται με την ραπ μουσική, τραγουδά, παίζει βιολί, πιάνο και ντραμς. Μάλιστα, έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ελβετική εταιρεία Bakara Music. Βρίσκεται στη μουσική βιομηχανία από το 2015 και έχει κυκλοφορήσει πολλά Extended Plays (EP) και singles. Το single του με την υψηλότερη επίδοση στα charts μέχρι σήμερα είναι το τραγούδι τους «Du» του 2017.

Στη δεύτερη σεζόν του The Masked Singer Switzerland το 2021/2022, οι Nemo αποκαλύφθηκαν ως γιγαντιαίο πάντα και τερμάτισαν στην πέμπτη θέση.

Το Νοέμβριο του 2023, το Nemo βγήκαν ως «μη δυαδικός» σε ένα άρθρο στο SonntagsZeitung. Σε αυτό το άρθρο, δήλωσε επίσης ότι προτιμούσε να αναφέρονταν με το όνομά του αντί για αντωνυμίες στα γερμανικά, ενώ χρησιμοποιεί επίσης τον πληθυντικό ως προς το φύλο they/them στα αγγλικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nemo (@nemothings)