Άκης Σακελλαρίου: Οι τελευταίες εξελίξεις μετά το σοβαρό τροχαίο του ηθοποιού

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Πριν δύο μέρες, ο Άκης Σακελλαρίου ,ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα ενώ επέβαινε την μηχανή του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Τόσο σοβαρά, όπου χρειάστηκε να αναβληθεί η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, οι “Ικέτιδες” του Αισχύλου.

Το θέατρο προέβη σε μια ανακοίνωση μέσω του Instagram, όπου ενημέρωσε το κοινό για την κατάσταση του ηθοποιού, αλλά και, την αναβολή της παράστασης.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του θεάτρου έχει ως εξής: «Έκτακτη ανακοίνωση – Λόγω τροχαίου ατυχήματος που είχε ως συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό του αγαπητού σε όλους μας και ιδιαίτερα αξιόλογου ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η αποψινή θεατρική παράσταση “Ικέτιδες” του Αισχύλου, Αναβάλλεται.

Όπως μας ενημέρωσαν οι συντελεστές της παράστασης, θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να προσδιοριστεί νέα ημερομηνία. Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε ολόψυχα στον ταλαντούχο ηθοποιό ταχεία ανάρρωση».

Instagram/ @egiarkia

Το πρωί της Τρίτης (17/09), στην εκπομπή το "Πρωινό" έγινε γνωστό ότι ο γνωστός ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο πόδι του και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματά. Όπως τόνισαν στην εκπομπή, βρίσκεται σε μεγάλο πόνο και πρόκειται να μπει για χειρουργική επέμβαση αύριο.

Η άτυχη στιγμή έλαβε μέρος στην λεωφόρο Συγγρού στο ύψος του Μέτς, ενώ ο Άκης Σακελλαρίου επέβαινε την μηχανή του, ένα λεωφορείο τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά (δείτε εδώ το βίντεο με τα πρώτα λόγια του Άκη Σακελλαρίου από το ατύχημα).

Σήμερα το χειρουργείο του Άκη Σακελλαρίου

Σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, ο Άκης Σακελλαρίου πρόκειται να βρεθεί στο χειρουργικό τραπέζι προκειμένου να του επιβληθεί η απαραίτητη επέμβαση.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός χειρουργείται στο κάτω άκρο του σώματος του, με σοβαρά τραύματα. Το χειρουργείο σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη είναι ήπιας επέμβασης.

Αναμένουμε περισσότερα νέα για την κατάσταση της υγείας του.