Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μανούλα μου, σε αγαπώ πολύ» - Η σπάνια εξομολόγηση για τη μητέρα της στον αέρα του Happy Day

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή 18/9 για εκείνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μανούλα μου, σε αγαπώ πολύ» - Η σπάνια εξομολόγηση για τη μητέρα της στον αέρα του Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γεννήθηκε στην Αθήνα, την τελευταία ημέρα του Μάη, το 1982. Μεγάλωσε, μάλιστα, στην πρωτεύουσα, έχοντας δίπλα της δύο υπέροχους γονείς που λατρεύει και αναφέρει συχνά πυκνά μέσα από την εκπομπή της, αποκαλύπτοντας διάφορες ιστορίες από το παρελθόν τους.

Ιδιαίτερη ημέρα, λοιπόν, είναι η σημερινή, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, για την παρουσιάστρια, καθώς η μητέρα της έχει τα γενέθλιά της. Θέλησε για τον λόγο αυτό να αφιερώσει λίγα λεπτά στον αέρα του Happy Day, ώστε να της ευχηθεί δημόσια, αφού ξέρει πως την παρακολουθεί και την θαυμάζει κάθε μέρα.

Οι τρυφερές ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην μητέρα της

«Είναι πολύ φαν του Καμπουράκη η μαμά μου, η οποία παρεμπιπτόντως σήμερα έχει τα γενεθλιάκια της. Μανούλα μου, σε αγαπώ πολύ, να σε χαιρόμαστε! Δε σε έχω πάρει ακόμα τηλέφωνο γιατί ήταν πολύ πρωί. Στα λέω τηλεοπτικά και θα σε πάρα μετά να στα πω. Μεγαλώνει αλλά μικραίνει η μαμά. Έτσι! Ομορφαίνει, να τα λέμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Έρχεται στην Πάρο, μου χαϊδεύει την κοιλιά και μου λέει "με το καλό"» - Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή περί εγκυμοσύνης

Όσον αφορά στον πατέρα της, όπως έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της, έχει φύγει από τη ζωή και ο θάνατός του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της και στο πώς διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας της.

«Συνήθως, όταν ζεις κάτι στο σπίτι σου, στη ζωή σου ή σαν παιδί, ή θες να κάνεις κάτι για να αποφύγεις να το ξαναζήσεις ως ενήλικας ή χωρίς να το καταλάβεις, ασυνείδητα, ακολουθείς το ίδιο μοτίβο. Εμένα που ο μπαμπάς μου έφυγε νωρίς από το σπίτι, είχα πάντα όνειρο να κάνω μια οικογένεια και να είναι τα παιδιά με τη μαμά και τον μπαμπά.

Δεν το έκανα συνειδητά, ασυναίσθητα το είχα ανάγκη. Όταν έχασα τον μπαμπά μου, είχα θυμό του “γιατί να γίνει” και είχα θυμό και με εμένα. Τότε, επειδή ήμουν σε μια ηλικία που δε τα πηγαίναμε και τέλεια εκείνη την περίοδο, είχαμε μια λογομαχία, δεν είχα προλάβει να του πω τα “σ’ αγαπώ”. Ένιωθα τύψεις και ενοχές γιατί ένιωθα ότι έφυγε και η τελευταία συζήτηση που είχαμε κάνει, ήταν πιο έντονη. Αλλά αυτό ήταν κάτι προσωπικό μου», είχε πει.