Γιάννης Σεβδικαλής: «Η Σοφία μου σημαίνει πολλά περισσότερα...» - Η ξεχωριστή αφιέρωση στην Κουρτίδου για τη γιορτή της

Ο Παραολυμπιονίκης έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τη σύντροφό του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου, η Σοφία Κουρτίδου έχει την ονομαστική της εορτή και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι ευχές δεν έχουν σταματήσει να καταφθάνουν από το πρωί. Ωστόσο, μία από τις πιο ιδιαίτερες ευχές προέρχεται από τον αγαπημένο της, Γιάννη Σεβδικαλή.

Το ζευγάρι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης στις 8 Αυγούστου 2024, μια συμβολική ημερομηνία καθώς ο αριθμός 8 παραπέμπει στο άπειρο, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο που ο Γιάννης Σεβδικαλής περιγράφει τη σύντροφό του.

Γιάννης Σεβδικαλής: «Τι σημαίνει η Σοφία για μένα…»

Στην ανάρτησή του στο Instagram, ο Γιάννης Σεβδικαλής μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία με τη Σοφία και συνόδευσε την εικόνα με συγκινητικά λόγια. Αναφερόμενος στη σύντροφό του με βαθύ σεβασμό και θαυμασμό, τόνισε πως η Σοφία σημαίνει πολλά περισσότερα για εκείνον από την απλή έννοια της λέξης «σοφία». Ο Παραολυμπιονίκης εκφράζει την εκτίμησή του για τη μοναδικότητά της, λέγοντας πως ακόμα ανακαλύπτει τις απέραντες διαστάσεις της προσωπικότητάς της και πως η παρουσία της τον εμπνέει καθημερινά.

Με χαρακτηριστικά λόγια, ανέφερε ότι η Σοφία είναι για εκείνον «η μελωδία που συνδέει αρμονικά με το σύμπαν», και δεν είναι τυχαίο που γιορτάζει μαζί με την Αγάπη, την Πίστη και την Ελπίδα. Ο Γιάννης Σεβδικαλης καταλήγει στο μήνυμα με την ευχή «Χρόνια πολλά, Σοφία μου! Πρώτη φορά μαζί».

Ο Γιάννης Σεβδικαλής γνώρισε τη Σοφία Κουρτίδου, όταν τον πλησίασε, στα πλαίσια μίας συνέντευξης. «Το τελευταίο που είχα στο μυαλό μου ήταν ότι θα τον ερωτευτώ. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα, είχαμε δώσει ραντεβού σε μια καφετέρια, σήκωσε το βλέμμα του και με κοίταξε και βλέπω αυτό το χαμόγελο. Είναι η ομορφιά που πηγάζει από μέσα του, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν γίνεται αυτό να μην του το αναγνωρίσεις», είχε δηλώσει στο Στούντιο 4.

Δεν είχε διστάσει να παραδεχτεί πως είναι μαζί, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, εκδηλώνοντας έναν απεριόριστο θαυμασμό στο πρόσωπό του. «Ο Γιάννης μάς έχει κάνει περήφανους αμέτρητες φορές», έλεγε μεταξύ άλλων. Μόνο που ακόμα και αυτή η φράση μοιάζει μικρή, μπροστά στα όσα έχει καταφέρει ο άντρας της ζωής της εντός και εκτός γηπέδων.