Αλέξης Παππάς: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε από την Έλενα Αϊβαλή

Σκέφτεται τον γάμο;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αλέξης Παππάς: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε από την Έλενα Αϊβαλή

Για πρώτη φορά από την ημέρα που χώρισε με την Έλενα Αϊβαλή, ο Αλέξης Παππάς μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά. Πέρα από τις επαγγελματικές του προτάσεις, ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην προσωπική του ζωή και στους λόγους που τον οδήγησαν μακριά με τη σύντροφό του.

Θυμίζουμε πως η σχέση τους αποκαλύφθηκε πριν από 1,5 χρόνο περίπου, όταν δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες από τα ταξίδια τους. Μια στην Κωνσταντινούπολη, μια στη Ρόδο. Το - πρώην πια - ζευγάρι φαινόταν πως περνούσε πολύ καλά. Εκείνη, μάλιστα, τον στήριξε και στην απόφαση που πήρε να συμμετάσχει για δεύτερη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor!

Ο Αλέξης Παππάς εξομολογείται για τον χωρισμό του

«Ο χωρισμός είναι χωρισμός, κάποια πράγματα προφανώς δεν πήγαν καλά. Καλό είναι να μιλάμε για πράγματα που αφορούν το τώρα και όχι το παρελθόν», ανέφερε αρχικά στην κάμερα του Star ο Αλέξης Παππάς, αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«“Να παντρευτείς παιδί μου”, λέει η μάνα μου. Σίγουρα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου αυτή η σκέψη, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Δεν είναι κάτι που μπορείς να πιέσεις, γιατί δεν βγαίνει έτσι το πράγμα» απάντησε ο ηθοποιός για το ενδεχόμενο να παντρευτεί κάποια στιγμή.

O Αλέξης Παππάς βρέθηκε στην Μύκονο για επαγγελματικούς λόγους το περασμένο, καθώς συμμετέχει σε γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στο νησί. Ο ηθοποιός, συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου και παράλληλα με αυτό, απόλαυσε λίγες στιγμές χαλάρωσης στην παραλία, όπου ο φακός τον απαθανάτισε με τρεις καλλονές.