Αλέξανδρος Μπουρδούμης & Λένα Δροσάκη: Μετά το διαζύγιο αυτή η δραστηριότητα τους ενώνει

Βρήκαν ένα νέο σημείο σύνδεσης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, αν και δεν είναι πλέον μαζί ως ζευγάρι, διατηρούν μια υγιή και φιλική σχέση. Μέσα από τον γάμο τους απέκτησαν έναν γιο, τον μικρό Αναστάση, που θα τους ενώνει για πάντα, ενώ διατηρούν άψογη επικοινωνία για χάρη του. Ενδεικτικό είναι πως πήγαν όλοι μαζί για την πρώτη μέρα στο σχολείο.

Έκτοτε, ωστόσο, έχουν βρει ακόμα μία δραστηριότητα που τους ενώνει και σίγουρα αποτελεί έκπληξη καθώς δεν συνηθίζεται για ζευγάρια (πρώην ή νυν). Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη φορούν πλέον μαζί τις φόρμες τους και πηγαίνουν για pilates!

Δείτε βίντεο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη Λένα Δροσάκη να κάνουν pilates

Η γυμναστική αυτή αποτελεί μια κοινή δραστηριότητα που αγαπούν και οι δύο, και φαίνεται πως τους βοηθά στην προσωπική τους ευεξία, πέρα φυσικά απ' το γεγονός ότι είναι ακόμα ένα σημείο επικοινωνίας και για τους δύο. Δείτε βίντεο που ανέβασε το στούντιο pilates, με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη Λένα Δροσάκη:

Παρά την απόφαση τους να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή, η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποδεικνύουν πως η αγάπη για το παιδί τους και η κοινή τους πορεία στη ζωή μπορεί να συνεχιστεί με έναν υγιή τρόπο, ακόμα και μετά το τέλος ενός γάμου. Το pilates, εκτός από γυμναστική, φαίνεται να ενδυναμώνει και τη σχέση τους.

Τα οφέλη του pilates

Το Pilates είναι μια μέθοδος εκγύμνασης που τονώνει τους μύες και βελτιώνει σημαντικά τη στάση στο σώμα σου. Ακόμη έχει αντιγηραντική δράση καθώς διατηρεί μύες και αρθρώσεις ευλύγιστους με αποτέλεσμα το σώμα να είναι πιο υγιές και νεανικό. Επίσης, είναι η ιδανική εκγύμναση για την περίοδο μετά από τον τοκετό.

  • Βελτιώνει τη στάση του σώματος κάνοντάς το πιο ευθυτενές.
  • Χαρίζει καλύτερη ισορροπία και ευελιξία στις κινήσεις σου με αποτέλεσμα να είναι η καλύτερη αντιγηραντική άσκηση.
  • Είναι ιδανική μετά από τραυματισμό καθώς βοηθά τους μύες να λειτουργήσουν πιο σωστά.
  • Βελτιώνει την αναπνοή, τονώνει το σώμα και προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη αντοχή.
  • Προσφέρει ευφορία και καλή διάθεση.