Ανατροπή στην υπόθεση Λύτρα - Ο ποινικολόγος είναι εκείνος που καταθέτει αίτηση διαζυγίου από τη Σοφία Πολυζωγοπούλου

Ο όρος που δεν τηρήθηκε μέχρι στιγμής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Νέες εξελίξεις έρχονται μετά την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα. Ενώ η Σοφία Πολυζωγοπούλου ήταν εκείνη που είχε εκφράσει την επιθυμία να πάρουν διαζύγιο μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη, τελικά ο ποινικολόγος φαίνεται πως είναι εκείνος που θα κάνει την πρώτη κίνηση και θα καταθέσει αίτηση μέσα στις επόμενες μέρες.

Το Live News αποκάλυψε ότι, παρά την πρόθεση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, η πλευρά του Απόστολου Λύτρα δεν έλαβε κάποια επίσημη ενημέρωση ή οποιοδήποτε σχετικό έγγραφο, αλλά φαίνεται πως θα προλάβει τις εξελίξεις.

Δείτε επίσης: Σοφία Πολυζωγοπούλου: Οι δύο λέξεις που ψέλλισε στην κάμερα - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα

Οι λόγοι που ζητάει διαζύγιο ο Απόστολος Λύτρας

Η πλευρά Λύτρα επικαλείται ότι διερράγησαν οι σχέσεις τους, σύμφωνα με την Ρία Τσοχαντάρη, που συμπλήρωσε στον αέρα του Mega πως ο ποινικολόγος ζητάει διακαώς να δει ή να μιλήσει στο παιδί που απέκτησε με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής ωστόσο, παρά την αποφυλάκισή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την παύση της κράτησής του, υπήρχε όρος να βλέπει την κόρη του, ενώ μάλιστα το υπόμνημα της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, που είχε προηγηθεί, ανέφερε πως η εν διαστάσει σύζυγός του δεν ήθελε να απομονωθεί ο Απόστολος Λύτρας από το ανήλικο τέκνο τους, παρά τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους.

Παράλληλα προκύπτουν και άλλα πρακτικά ζητήματα, καθώς υπάρχει όρος ο Απόστολος Λύτρας να μην πλησιάζει τη Σοφία Πολυζωγοπούλου στα 100 μέτρα, κάτι που είναι δύσκολο να συμβεί, με δεδομένο ότι και οι δύο ασκούν τη δικηγορία. Η ποινικολόγος βρισκόταν σήμερα στην Ευελπίδων, ενώ ο κατηγορούμενος δικηγόρος στο Εφετείο, αλλά σε περίπτωση που τύχει να συμπέσουν οι υποθέσεις τους στον ίδιο χώρο, μάλλον θα είναι αδύνατον να τηρήσουν αυτόν τον περιορισμό.