Με δάκρυα στα μάτια η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν ξέρεις πόσο ντρεπόμουν να το πω αυτό το πράγμα...»

Εξομολόγηση - σοκ

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram
Instagram

Για το θέμα της αυτοεικόνας και του βάρους μίλησε το γνωστό μοντέλο - επιχειρηματίας, Δήμητρα Αλεξανδράκη, μέσα από μια σειρά Instagram stories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό. Όπως εξήγησε η ίδια, πολλοί είναι εκείνοι που τον τελευταίο καιρό την ρωτούν εάν είναι έγκυος ή εάν έχει κάνει αυξητική επέμβαση στο στήθος της και έτσι αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

"Πάμε να μιλήσουμε για ένα θέμα που, δεν σας κρύβω, με ψιλοπείραξε λίγο τον τελευταίο καιρό, αλλά, μετά από δύο άρχισα και να το απολαμβάνω. Πολύ συχνή ερώτηση, που έχω φτιάξει το στήθος μου ή αν είμαι έγκυος. Ούτε έχω φτιάξει το στήθος μου, ούτε είμαι έγκυος. Έχω πάρει 10 κιλά. Πριν το καλοκαίρι ήμουν 56 κιλά. Μέσα στο καλοκαίρι και μετά το ατύχημα που είχα και έμεινα 1 μήνα, 1,5 στο κρεβάτι, πήρα 10 κιλά και είμαι 66 κιλά αυτή τη στιγμή", αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μάλιστα δεν δίστασε να ανεβεί στην ζυγαριά μπροστά στο κοινό της, για να αποδείξει του λόγου το αληθές.

alexandraki-kila
Instagram / dimitra alexandraki

Δείτε επίσης: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βάζει βενζίνη στο SUV της και δηλώνει «Ο Θεός με έκανε υπέροχη αλλά ξέχασε να με κάνει πλούσια»

Όπως είπε η ίδια, στην αρχή δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να αποδεχτεί το σώμα της, ωστόσο μετά από ψυχοθεραπεία και προσωπική προσπάθεια κατάφερε να αγαπήσει τις νέες της καμπύλες.

Όπως θα περίμενε κανείς, πολλοί ήταν εκείνοι που ταυτίστηκαν με το ευαίσθητο αυτό θέμα και αμέσως το inbox της Δήμητρας Αλεξανδράκη γέμισε με όμορφα και θετικά μηνύματα, τα οποία την συγκίνησαν. Η influencer έκανε, λοιπόν, ένα ακόμα story για να εκφράσει την ευγνομωσύνη της στους ακολούθους της, λέγοντας:

"Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα τα μηνύματά σας και δες τι μ' έπιασε. Γιατί δεν ξέρεις πόσο ντρεπόμουν να το πω αυτό το πράγμα εδώ και πολύ καιρό. Και για 'μένα ήταν κάτι τεράστιο το να μοιραστώ τα κιλά μου πάνω στην ζυγαριά, διότι αρκετά χρόνια λόγω του μόντελινγκ, με το που έπαιρνα λίγο βάρος μου λέγανε 'Είσαι χοντρή, δεν κάνεις' και με έδιωχναν από τις δουλειές. Και πρώτη φορά αισθάνομαι ελεύθερη. Και είναι πολύ όμορφο αυτό το συναίσθημα".

Δείτε το βίντεο: